OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Βγήκε μπροστά για όλα ο Μαρινάκης...


ΕΙΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ...
Ευρεία σύσκεψη έγινε σήμερα στον Ολυμπιακό παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη. Με αφορμή τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για παίκτες και μεταγραφικούς στόχους, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έβαλε φρένο στα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Αφού ξεκαθάρισε σε όλους ότι δεν γίνεται καμία άλλη μεταγραφή (με εξαίρεη τον Χαβίτο που είναι γνωστό το θέμα) «πάγωσε» όλα τα υπόλοιπα θέματα. Μάλιστα κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση είχε συνάντηση με δύο παίκτες που το όνομά τους παίζει στα ρεπορτάζ.

Ο πρώτος ήταν ο Πάρντο στον οποίο επανέλαβε να μην ακούει ότι λέγεται, τον πιστεύει και θέλει να συνεχίσει έτσι. Για το λόγο αυτό θα γίνει χρήση και της οψιόν για την αγορά τωβν δικαιωμάτων του από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο Μαρινάκης είδε και τον Πάντελιτς το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα για την Βόλφσμπουργκ. «Συνέχισε δυνατά, μπορείς να βάλεις ακόμη περισσότερα γκολ, δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής σου» είπε στον Σέρβο.


*Σύμφωνα με πληροφορίες του Rednews η κίνηση του προέδρου προς τον παίκτη, είχε διπλό νόημα, αφού πριν από λίγες μέρες αποκτήθηκε και ο Τζιμπούρ που παίζει στην ίδια θέαη...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολήθηκε και με την εκδρομή των οπαδών στο Βόλο την Κυριακή για το ματς πρωταθλήματος. Τόνισε σε όλους ότι θα πρέπει να είναι όλοι πολυ προσεχτικοί για να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το αφεντικό των ερυθρόλευκων να βρεθεί στην πόλη της Μαγνησίας όπως είχε κάνει και στην Τρίπολη... 


http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons