OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Όνειρο ο Ολυμπιακός...

Ο Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και στην κυριακάτικη αναμέτρηση αναμένεται να τσεκαριστεί από τον Ανδρέα Νινιάδη. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, τονίζοντας πως αισθάνεται μεγάλη τιμή.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να ακούω ότι με θέλει ο Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό να διαπιστώνεις ότι η δουλειά που κάνεις αρέσει και αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου. Εννοείται πώς θα ήθελα να παίξω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει εκεί. Με τιμά το ενδιαφέρον που ακούω ότι έχει ο Ολυμπιακός για μένα, αλλά πρέπει να πω επίσης ότι αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μια χαρά στον Αστέρα και θέλω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Μέχρι το καλοκαίρι αυτό σκέφτομαι μόνο».

Για το ματς της Κυριακής: «Είναι ένα μεγάλο ματς κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όλοι θα έχουν την προσοχή τους σ’ αυτό το ματς. Όλοι θα θέλουν να το δουν. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, ή έστω να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Ξέρω πως και ο Ολυμπιακός θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας είναι αντίθετοι, αλλά στο ματς αυτό ίδιοι, δηλαδή οι βαθμοί. Πάντα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και ειδικά για τα μεγάλα. Ανυπομονώ για το παιχνίδι και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για τον Ιμπαγάσα: «Είναι μεγάλος παίκτης ο Αριέλ. Ό, τι και να πω εγώ είναι περιττό. Όλοι ξέρουν ποιος είναι. Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Δεν θα πρέπει, όμως, να έχουμε το νου μας μόνο σ’ αυτόν. Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι γεμάτη σπουδαίους παίκτες, Παίκτες που έχουν ποιότητα και πείρα για να μας κάνουν τη ζημιά. Θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους, λοιπόν, όχι μόνο τον Ιμπαγάσα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons