OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Προεδρικά συγχαρητήρια και πάλι!

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε και πάλι συγχαρητήρια στον Κώστα Μήτρογλου, μετά το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού και το οποίο συνέβαλε στο τελικό 1-1 και στο +7 του Ολυμπιακού από τον αιώνιο αντίπαλο.
"Φουσκωμένος" θα είναι ο λογαριασμός του κινητού του Ευάγγελου Μαρινάκη έτσι όπως το πάει ο Κώστας Μήτρογλου... Αν κάθε φορά που σκοράρει ο 22χρονος φορ, ακολουθεί και συγχαρητήριο τηλεφώνημα εκ μέρους του ερυθρόλευκου μεγαλομετόχου, θα κάνουν "πάρτι" οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας!

Μετά το νέο "private party" του Μήτρογλου με τον Παναθηναϊκό (γενικότερα) και τον Αλέξη Τζόρβα (ειδικότερα), ο 44χρονος εφοπλιστής συνομίλησε μαζί του για να του δώσει για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια για την εμφάνισή του και το γκολ που πέτυχε. Βέβαια, αυτό το τέρμα ήταν κάτι παραπάνω από γλυκό και το χάρηκε με την ψυχάρα του ο Ευάγγελος Μαρινάκης.



Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σίγουρα αισθάνεται ικανοποιημένος που ο διεθνής φορ βρίσκεται δίπλα στον Τάκη Λεμονή και παίρνει παιχνίδια, ώστε το καλοκαίρι να γυρίσει... αναγεννημένος στου Ρέντη, καθώς και για το ότι ουδέποτε μπήκε στη λογική να τον πουλήσει. Τον πιστεύει και αυτό φαίνεται για τα καλά.

Να τονιστεί, ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης παρακολούθησε τηλεοπτικά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, διότι βρισκόταν καθ΄οδόν για την Αθήνα, όμως συνεχώς συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και μάθαινε το τι γινόταν στο παιχνίδι του αιωνίου αντιπάλου. Η χαρά του ήταν διάχυτη για το +7 και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons