OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Στον... σβέρκο τον ΠΑΟΚ...

Καλή η μεταγραφολογία, αλλά αυτό που προέχει την δεδομένη στιγμή είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν σήμερα (18:00, Conn-x, RedPlanet.gr) το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προσπαθήσει από σήμερα να πάρει σκορ πρόκρισης, έτσι ώστε, να πάει δίχως άγχος στον επαναληπτικό της Τούμπας.
Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο να είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν ως ανασταλτικοί χαφ και τον Κέβιν Μιραλάς να είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό του Νταβίδ Φουστέρ πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, ο Ντένις Ρόμενταλ θα ξεκινήσει στο ματς με τον "δικέφαλο του Βορρά", ενώ στα αριστερά θα βρεθεί ο Άλμπερτ Ριέρα. Στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Βασίλης Τοροσίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο, ενώ κάτω από την εστία θα είναι ο Ούρκο Πάρντο.     


Προέχουν τα αγωνιστικά...

Θα είναι "έγκλημα" αν οι ερυθρόλευκοι παρασυρθούν από την μεταγραφολογία της ημέρας και παρουσιαστούν χαλαροί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το νταμπλ και την δεδομένη στιγμή, όλη αυτή η φημολογία που έχει να κάνει με τις μεταγραφές, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επί τούτου θα πρέπει να μπει ένα "φρένο" προκειμένου οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να μην αποπροσανατολιστούν από τους στόχους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons