OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρινάκης!

Δεν χαμπαριάζει ο πρόεδρος με τίποτα. Βρέθηκε στο γήπεδο της Τρίπολης και παρά την βροχή παρακολούθησε από την κερκίδα το ματς με τον Αστέρα, πανηγυρίζοντας σαν τρελός τη νίκη του Ολυμπιακού.

Όταν είναι να δει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν καταλαβαίνει τίποτα... Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του, γίνεται ένα με τους φίλους του Θρύλου. Άλλωστε, είναι ένας από αυτούς και δεν διαφέρει σε τίποτα.

Αποστολή στην Τρίπολη: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Στην Τρίπολη, ο 44χρονος εφοπλιστής είχε αποφασίσει να βρεθεί στην κερκίδα και να μην πάει σε κάποιο μπουθ. Παρά την βροχή, εκείνος θέλησε να δει από την εξέδρα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε για ένα ακόμη τρίποντο.

Πανηγύρισε σαν τρελός το γκολ του Φουστέρ, ζούσε κάθε στιγμή γεμάτος αγωνία και άγχος, όπως σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά και φυσικά χάρηκε πολύ στο τέλος το τρίποντο της νίκης. Η διαφορά με τους υπόλοιπους, είναι πως εκείνος πληρώνει, άρα το βιώνει και λίγο διαφορετικά.

Πάντως, το θέμα είναι πως ο μεγαλομέτοχος δεν είναι απρόσωπος, ούτε κρύβεται σε μια γυάλα. Είναι σαν όλους τους γαύρους, άρρωστος και παθιασμένος με τον Ολυμπιακό. Στην Τρίπολη το απέδειξε και πάλι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons