OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Φουστέρρρρ 19') ΤΕΛΙΚΟ





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης, Ντολεζάι, Ρόκας, Σελέζι, Τομάς, Καπετάνος, Μπερτόλντι, Μόνχε, Μπρέσκα, Άλβαρες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ριέρα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
90'+ Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός 0-1 και ξανά στο +7. Χαίρετε.
90'+ Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Χολέμπας, αλλά ο Γιακούποβιτς κατάφερε να διώξει.
90' Τρία λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.
80' Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Θρύλου, όταν ο Φουστέρ πάσαρε στον Τζιμπούρ που βρέθηκε διαγώνια και απέναντι από τον Γιακούποβιτς, που ήταν τυχερός που είδε την μπάλα να πηγαίνει επάνω του.
78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Ριέρα πήρε ο Χολέμπας.
73' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Μιραλάς πήρε ο Ζαϊρί.
71' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Τη θέση του Καπετάνου πήρε ο Μητρόπουλος.
68' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τζιμπούρ σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα και η μπάλα καταλήγει άουτ.
67' Κίτρινη κάρτα στον Τομάς για φάουλ στον Τζιμπούρ.
64' Καλή ευκαιρία για τον Βόλο, όταν ο Μπρέσκα έκανε μερικές προσποιήσεις στον Μπράβο και σούταρε, για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
61' Αλλαγή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Τη θέση του Πάντελιτς που αποθεώνεται, πήρε ο "τρομοκράτης" Τζιμπούρ. Πρώτη συμμετοχή και λογικά θα έρθει και το πρώτο του γκολ.
- Σηκώθηκε κι ο τρομοκράτης παίδες. Προσοχή...
59' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σολάκης έδωσε τη θέση του στον Ακόστα.
58' Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Θρύλου. Ο Μιραλάς έδωσε μια καταπληκτική μπαλιά στον Φουστέρ που πλάσαρε ωραία με τη μία, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
57' Φάση διαρκείας για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Πάντελιτς, με πλάτη στην αντίπαλη εστία, έδωσε στον Μιραλάς, που σούταρε, για να πέσει στη γωνία του ο Γιακούποβιτς και να μπλοκάρει.
56' Σουτ του Μιραλάς, δεν ανησυχεί πολύ ο Γιακούποβιτς.
47' Καλό σουτ του Φουστέρ, ο Γιακούποβιτς πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα.
46' Το ματς αρχίζει.
46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Τη θέση του Μπερτόλντι πήρε ο Μάρτιν.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45' Ένα λεπτό θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.
44' Σέντρα του Αλβαρες, ο Σολάκης προλαβαίνει την έξοδο του Πάρντο, κάνει την κεφαλιά και ευτυχώς η μπάλα καταλήγει άουτ.
42' Φάουλ που εκτελεί ο Ιμπαγάσα, πετάγεται ο Πάντελιτς που κάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
37' Καλή ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Μόνχε σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπρέσκα κάνει την κεφαλιά με τη μία και ο Πάρντο μπλοκάρει εύκολα, αφού είχε τον απόλυτο έλεγχο της φάσης.
36' Άνετος ο Ολυμπιακός, κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, απλά δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί σε αυτό το 0-1. Ακόμα ένα γκολ και θα είναι ωραίος.
28' Συρτό σουτ του Φουστέρ, η μπάλα στα χέρια του Γιακούποβιτς.
26' Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο ελεύθερος μετά το γκολ που σημείωσε. Κάνει καλύτερες ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Βόλος φαίνεται να χάνει τη δύναμή του. Την όποια δύναμη που είχε. Ο Ολυμπιακός αρχίζει και δείχνει πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.




19' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! Τεράστιο γκολ για τον Θρύλο. Απλά τεράστιο. Ο Φουστέρ βρήκε την άμυνα του Βόλου άδεια και έδωσε αριστερά στον Ριέρα που απέφυγε με καταπληκτική ενέργεια αντίπαλό του. Η μπάλα ήταν στην κατοχή του, σκέφτηκε πού θα την δώσει και όταν την πάσαρε, ερχόταν ο Φουστέρ για να κάνει το 0-1 μέσα σε αποθέωση.
17' Πιέζει ο Βόλος και το σουτ του Σέλεζι έστειλε την μπάλα άουτ.
12' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ για τον Μιραλάς, που ήταν πίσω από το τείχος. Ο Βέλγος σούταρε με τη μία με το αριστερό και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Γιακούποβιτς.
9' Ο Καπετάνος έδωσε στον Σολάκη που έβγαλε μόνο του τον Μπρέσκα, αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού κατάφεραν να αποσωβήσουν τον κίνδυνο. Στο τέλος της φάσης μπλόκαρε ο Πάρντο.
6' Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Το ματς ενδέχεται να είναι δύσκολο...
1' Ο αγώνας αρχίζει με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στη σέντρα.



16:49 Αψεγάδιαστη είναι η συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού που έχου εκστρατεύσει στον Βόλο. Όλοι τους με συνθήματα έχουν δημιουργήσει μία άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό παρατάγουδο και όλα συνηγορούν στο ότι θα παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα! 

16:47 Βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει με τις γούρικες μπλε εμφανίσεις, τις οποίες είχε φορέσει και στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, όταν και είχε επικρατήσει με 3-1, με δύο γκολ του Κέβιν Μιραλάς και ένα του Βασίλη Τοροσίδη.

Στην βιντεοθεραπεία που έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε το μεσημέρι της Κυριακής ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί από τα άκρα και να προσέξουν κυρίως τον Μόνχε.

  Με τις γνωστές απουσίες των Μοϊσές και Ντουντού θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους, ενώ θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά και τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Από την άλλη, χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα προετοίμασε την ομάδα του ενόψει του σημερινού παιχνιδιού ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει απώλειες τραυματισμών, αφού και ο Ούμπιντες -που ταλαιπωρούνταν από κάποιες ενοχλήσεις- τις ξεπέρασε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

  Σαν στο σπίτι τους θα νιώθουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά! Ο Ολυμπιακός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής το Σάββατο, κατά την άφιξή του στο Βόλο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί από τους περισσότερους από 8.000 φίλους του που θα βρίσκονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

  Οριακά ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό είναι η (μικρή) παράδοση με τον… συνονόματο στο Βόλο. Σε σύνολο 8 αναμετρήσεων στη Θεσσαλία, οι Πειραιώτες μετρούν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί δύο φορές. Η μια από αυτές, πάντως, ήταν εντυπωσιακή (3-0) και καταγράφηκε στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων με γηπεδούχους τους Βολιώτες (1980).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons