OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη και διαφορά...

Ο Ολυμπιακός κυνηγά απόψε πάση θυσία τη νίκη κατά της Κάχα Λαμποράλ (22.00 ΝΕΤ) στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα θέλει να καλύψει την ήττα του με -2 από τον πρώτο αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το 4Χ4 για να κρατήσουν το πλεονέκτημα σε έναν όμιλο που όλα θα κριθούν στις έδρες των γηπεδούχων... Η νίκη είναι μονόδρομος διότι σε αντίθετη περίπτωση ίσως να μην αρκεί στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να επικρατήσει στο Καντού και να φέρει ένα διπλό στο Νανσί.

Και εφόσον όλα πάνε καλά στο ματς θα είναι ευτύχημα ο Θρύλος να κερδίσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά καθώς ίσως στο τέλος του πρώτου γύρου να μην του είναι αρκετή η υπέρ του ισοβαθμία με την Κάχα. «Παίζονται» πολλαπλές ισοβαθμίες και εκεί θα θα μετρήσουν εκτός από τις νίκες και οι πόντοι σε συνολικά γκολ αβερέιτζ.

Στα θετικά η επιστροφή του Λάζαρυ Παπαδόπουλου που δίνει στον Ντούσαν Ίβκοβιτς τη δυνατότητα να κατεβάσει το δυνατότερο σχήμα. Στους αντιπάλους υπάρχουν προβλήματα στη φρόντ λάιν καθώς έφυγε ο Σεραφέν ενώ τραυματίας είναι ο Μπιέλιτσα.

Ο Θρύλος πρέπει να παίξει άμυνα όχι μόνο στον Τελέτοβιτς αλλά και στους επικίνδυνους περιφερειακούς της Κάχα (Σαν Εμετέριο, Πριτζιόνι, Ολεσον και Ρίμπας). Και επιπλέον ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται συμπαράσταση στην επίθεση, τουλάχιστον από δύο παίκτες για να μην υπάρξουν προβλήματα...

Διαιτητές: Ρότσα, Σάχιν, Λάτισεβς

Η βαθμολογία (σε παρένθεση νίκες-ήττες)

1. Φενέρ 13 (5-3)
2. Καντού 13 (5-3)
3. Κάχα 11 (4-3)
4. Μπιλμπάο 11 (3-5)
5. Νανσί 11 (3-5)
6. Ολυμπιακός 10 (3-4)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons