OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Τρίτη 6/12, 19:30) αγώνα με την Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Ορμπάιθ και Φουστέρ. Οι δύο προαναφερόμενοι και ο Γέστε, υποβλήθηκαν νωρίτερα σήμερα σε εξετάσεις στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας τους.

Οι δύο πρώτοι μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Γέστε, που ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Οι Φέισα και Ιμπαγάσα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons