OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Διπλό σοκ...

Ακριβά πληρώνει τον φόρο του... Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, καθώς θα παραταχθεί με μισή ομάδα στην Κέρκυρα! Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζεμπούρ με ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά και ο Μέλμπεργκ  με θλάση στο ισχίο, σε απώλεια της τελευταίας στιγμής!  Ο Σουηδός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και πήγε για εξετάσεις όπου φάνηκε η ζημιά, για να προστεθεί ακόμα ένας πονοκέφαλος στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη σύνθεση της 11άδας στο παιχνίδι.

Νωρίτερα, οι ενοχλήσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ στο γόνατο, που έγιναν εντονότερες το πρωί, οδήγησαν τον Αλγερινό εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής... Ο Τζεμπούρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, κάτι που τον ανάγκασε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεων στο γυμναστήριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάρκο Πάντελιτς θα κερδίσει μια θέση στην 11άδα του Θρύλου.

Επιπλέον οριστικοποιήθηκαν οι απουσίες του Νταβίντ Φουστέρ καθώς ο Ισπανός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό αλλά και του Χοσέ Χολέμπας που πονάει ακόμα μετά την κόντρα που οδήγησε στην αναγκαστική του αλλαγή στο ματς με την Άρσεναλ. Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να ρισκάρει με τους δύο παίκτες

Την αποστολή αποτελούν οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος,  Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταία διάστημα. Από την πλευρά του, ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. 

Μαζί με τους Φουστέρ, Τζεμπούρ, και Δασκαλάκη θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons