OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα και θέλει ο ίδιος…

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει κάνει τώρα… κλικ σε ομάδες του εξωτερικού. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού από πέρυσι αποτελεί μαζί με τον Τοροσίδη τους παίκτες που παρακολουθούνται στενά. Και όχι μόνο φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και αυτή της εθνικής ομάδας με την οποία επίσης πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία προς την τελική φάση του Γιούρο.

Ο Αβραάμ σε σχέση με τον «Τόρο» είναι πιο σταθερός φέτος, ενώ δεν έχει αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμού. Είναι λογικό το όνομά του να είναι… hot αυτή την εποχή. Οι Ιταλοί που φημίζονται για την αμυντική τους τακτική, είναι λογικό να προσέξουν τον άσο του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχουν και πολλοί της δικής του ποιότητας στο Καμπιονάτο και αυτό το λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το Καμπιονάτο. Το όνομα της Ρόμα κυρίως, αλλά και αυτά των Ίντερ και Γιουβέντους σε αντίθεση με άλλες φορές δεν έχουν εμφανιστεί τυχαία. Το αν θα προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους θα φανεί στην πορεία.

Αυτό που έχει σημασία αυτή την ώρα είναι το τι λέει ο Ολυμπιακός. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης δεν παραχωρείται. Τώρα αν κάποιος πληρώσει τη ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ, εκεί δεν θα μπορεί να αποτραπεί η παραχώρηση. Βέβαια για να γίνει και αυτό θα πρέπει να πει το «ναι» και ο Αβραάμ που για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ήρθε από τη Θεσσαλονίκη τρέχοντας και όταν συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανανέωση, είπε στον πρόεδρο να βάλει στο συμβόλαιο ότι ποσό θέλει και αυτός θα υπογράψει αμέσως όπως και έγινε….
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons