OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Irina Shayk (Ronaldo Girlfiend) vs Antonella Roccuzzo (Messi Girlfriend)

Το 24χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό για νέα σειρά εσωρούχων, γνωστής μάρκας, καθηλώνοντας αντρικά αλλά και γυναικεία βλέμματα πάνω της.

Η κοπέλα του άσσου της Ρεάλ, είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της πως με τον Ρονάλντο βγαίνουν από τον Γενάρη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η ίδια φαν του ποδοσφαίρου.
Στις αρχές του Σεπτέμβρη, η σέξι Irina, είχε φωτογραφηθεί ημίγυμνη για αντρικό περιοδικό του εξωτερικού και τώρα συνεχίζει να αναστατώνει τους αρσενικούς θαυμαστές της, φορώντας εσώρουχα σε αποχρώσεις του μαύρου, του ροζ και του μπλε!

Όπως έχει δηλώσει κι η ίδια : ''Η δύναμη της αποπλάνησης βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα, αλλά εγώ νιώθω περισσότερο σέξι όταν φοράω εσώρουχα... ''.
Τυχερός ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, που έχει δίπλα του κάποια με τόσο πλούσιο... εσωτερικό κόσμο!

Καλλονή, θεά, κουκλάρα, σέξι είναι λίγα από τα επίθετα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει την Irina Shayk.

Απολαύστε τo θεϊκό κορμί της καλλονής Irina Shayk, που χαίρεται...ο Ronaldo! (Hot Photos)

Πολλοί θα ήθελαν να έχουν μια θέση στην καρδιά του μοντέλου από τη Ρωσία, αλλά αυτή έχει μάτια μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, το σαββατοκύριακο ο άσσος του ποδοσφαίρου βάφτισε το γιο του και η Irina δεν έλειπε από το πλευρό του.
Απολαύστε την σε φωτογράφιση με μαγιό...






 



Antonella Roccuzzo & Messi 






O Messi με την κοπέλα του στην Ibiza!!


 Ο άσος της Μπαρτσελόνα Lionel Messi βρέθηκε τον 15 αύγουστο με τη φίλη του, Antonella Roccuzzo ,και τον Dani Alves με σκάφος στην Ίμπιζα.

Ο παίκτης της Βαρκελώνης, διασκέδασε με την Antonella και λίγους φίλους, ήπιε sangria και έκανε τζετ σκι. Πέρυσι έγινε λόγος για γάμο μεταξύ των δύο, αλλά προς το παρόν η κοπέλα του δεν είναι διατεθειμένη να κάνει οικογένεια , επειδή θέλει πρώτα να πάρει το πτυχίο της στην διαιτολογία.

Προφανώς πέρασε πολύ καλά γεγονός που εξηγείται και από το χθεσινό 3ο γκολ που έβαλε στον αγώνα για το Ισπανικό Super Cup μεταξύ Μπαρτσελόνας - Ρεάλ Μαδρίτης , ένα γκολ που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στη ομάδα του με 3-2!!








































Aν με ρωτήσετε να πω την γνώμη μου ψηφίζω καρφωτό ΑΣΣΟ Irina Shayk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons