OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η απάντηση στις προκλήσεις είναι μία: ψυχραιμία...

Η αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που θα στήσουν τα "καλόπαιδα" του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, η εικόνα από το παιχνίδι Πρωταθλήματος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι ακόμα νωπή. Η πρόκληση, της πρόκλησης, την πρόκληση, ω πρόκληση. Οι ασπρόμαυροι έτσι έχουν μάθει να "αγωνίζονται" κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάνοντας "ψευτομαγκιές" πάνω στο χορτάρι.
Μέχρι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που έχει αντιμετωπίσει όλες κι όλες πέντε φορές τον "Δικέφαλο του Βορρά" στην εν Ελλάδι προπονητική καριέρα του, έχει... ψυλλιαστεί την κατάσταση που επικρατεί στους αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες. "Αν καταφέρουμε να είμαστε ψύχραιμοι και τελειώσουμε τα ματς με έντεκα παίκτες, έχουμε πολλές πιθανότητες. Αυτά τα ματς βγαίνουν έξω από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η λέξη-κλειδί, λοιπόν, είναι "ψυχραιμία". Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι φίλαθλοι που θα κατακλύσουν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μία μάχη πάνω στο χορτάρι. Πάνω από όλα, όμως, πρέπει να είναι ψύχραιμοι και να μην "τσιμπήσουν" από τις δεδομένες προκλήσεις που θα συναντήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ομοίους του.


Ο κόσμος του Ολυμπιακού εγγυάται μία μοναδική ατμόσφαιρα, με συνεχές τραγούδι και διαρκή υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με τα καραγκιοζιλίκια του "χασάπη" από την Ουρουγουάη και των υπόλοιπων παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς, όταν βλέπουν απέναντί τους την ερυθρόλευκη ριγωτή και τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, αφηνιάζουν, καθώς έχουν μπολιαστεί κι αυτοί από το κόμπλεξ που διακατέχει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του εδώ και πολλές δεκαετίες.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας πρέπει να παίξουν την μπάλα που ξέρουν, να κάνουν το παιχνίδι τους και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για έναν διπλό προημιτελικό Κυπέλλου και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Οι ασπρόμαυροι θα επιχειρήσουν να εκνευρίσουν τους ερυθρόλευκους και να προκαλέσουν αγωνιστικές απώλειες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν, να είστε βέβαιοι. Για αυτό χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του Βαλβέρδε.

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στον Πειραιά για να προκαλέσει (ως συνήθως), μήπως και αποσπάσει καμιά ισοπαλία ενόψει του επαναληπτικού στις 2 Φεβρουαρίου στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σε όλα και με τη δυναμική της ανεπανάληπτης έδρας του μπορεί να "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Άλλωστε, τα τρία "τεμάχια" από τον αγώνα Πρωταθλήματος δείχνουν το δρόμο για μία άνετη επικράτηση. Δεν υπάρχει καλύτερη τιμωρία στους αυθάδεις Θεσσαλονικείς, από την κατάκτηση της νίκης και την επίτευξη πολλών τερμάτων.
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons