OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Υπερήφανοι για την πορεία μας...

Ο Νταβίδ Φουστέρ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στις πρώτες 5 αγωνιστικές του CL ενώ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 "Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο", τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφερόμενος στην πορεία των "ερυθρολεύκων" στην κορυφαιά ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στη Super League παραδέχτηκε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν μερικούς βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουν.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίδ Φουστέρ:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

"Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί πρέπει να το κερδίσουμε και να προσθέσουμε ακόμη 3 βαθμούς στο ενεργητικό μας, καθώς πρέπει να μικρύνουμε την απόσταση από τον ΠΑΟ, ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φέτος".

Για το ματς με την Άρσεναλ:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα ο όμιλος, γιατί αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κερδίσει έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση. Το Champions League είναι μία πολύ όμορφη φάση μετά τη φάση των ομίλων και όλοι θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Με βάση την απόδοση αξίζει στον Ολυμπιακό να προκριθεί στην επόμενη φάση".

Για την απόδοση της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα:

"Στο Champions League σίγουρα μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο όμιλο όπως αυτός που μας έτυχε. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορούμε να είμαστε περήφανοι από την πορεία μας μέχρι τώρα. Για το ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί έχουμε χάσει βαθμούς που ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να είχαμε χάσει και μας μένει να επανέλθουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons