OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0 (62' Pantelic)(75' Djebbour)



 Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό. Το σκορ άνοιξε ο Πάντελιτς στο 62ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Αμπντούν. Το δεύτερο γκολ, στο 74ο λεπτό ο Τζεμπούρ.


Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. O Μπελεβώνης αντικαθιστά τον Καμαρά


Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. O Μόνχε αντικαθιστά τον Τζεμπούρ


75' ΓΚΟΛΛ DJEBBBOUR 2-0 Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Τζεμπούρ

74' Σουτ του Πάντελιτς για τον Ολυμπιακό και απόκρουση από τον Άντι Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αμπντούν βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον Μπλάζιτς, έδωσε την μπάλα στον Πάντελιτς ο οποίος καθυστέρησε και ο Άντι έδιωξε την μπάλα.

Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. O Μουμίν αντικαθιστά τον Χαριστέα

Κίτρινη Κάρτα στον Ορμπάιθ

 62' Γκολ του Πάντελιτς για τον Ολυμπιακό με πέναλτι

 PENALTY ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

58' Σουτ του Φετφατζίδη για τον Ολυμπιακό και απόκρουση από τον Κουτρουμάνο


56' Σουτ του Μανιάτη για τον Ολυμπιακό και απόκρουση από τον Ντολεζάι

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. O Ορμπάιθ αντικαθιστά τον Ποτουρίδη

HT 0-0 ... Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται πολύ απέναντι στον πολύ καλά οργανωμένο Παναιτωλικό, ενώ έχασε και τον Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε επιστρέψει την περασμένη Τετάρτη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών.


41' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. O Φετφατζίδης αντικαθιστά τον Ιμπαγάσα Πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ιμπαγάσα αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων.


35' Κίτρινη Κάρτα στον Ιμπαγάσα

Διακοπή στο παιχνίδι, καθώς υπάρχουν πολλά νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

33'  Κίτρινη Κάρτα στον Ντολεζάι

Σε θέση οφσάιντ ο Καμαρά (Παναιτωλικός) Ο Παναιτωλικός βγήκε με τέσσερις παίκτες στην αντεπίθεση, ο Θεοδωρίδης έδωσε στον Καμαρά που έβγαινε μόνος του από αριστερά, με τον βοηθό να τον σταματά για οφσάιντ.

28' Άστοχο σουτ του Μητρόπουλου για τον Παναιτωλικό Δυνατό σουτ του Μητρόπουλου, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μέγκιερι.

26'  Σουτ του Θεοδωρίδη για τον Παναιτωλικό και απόκρουση από τον Μέγκιερι

Κίτρινη Κάρτα στον Μπουμάλ

22' Κεφαλιά του Μανιάτη για τον Ολυμπιακό και απόκρουση από τον Ντολεζάι

17' Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει και στα πέντε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διασπάσει την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου.

 11' Άστοχο σουτ του Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό Δυνατό σουτ του Ιμπαγάσα έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς.

 10' Σουτ του Χαριστέα για τον Παναιτωλικό και μπλοκάρει ο Μέγκιερι Πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Καμαρά έδωσε στον Χαριστέα το σουτ του οποίου δεν ήταν δυνατό με τον Μέγκιερι να μπλοκάρει την μπάλα.

 7' Σουτ του Τοροσίδη για τον Ολυμπιακό και μπλοκάρει ο Μπλάζιτς Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα στο πρώτο δοκάρι, ο Τοροσίδης έκανε το σουτ, με τον Μπλάζιτς να μαζεύει εύκολα την μπάλα.

4' Κεφαλιά του Τζεμπούρ για τον Ολυμπιακό και μπλοκάρει ο Μπλάζιτς Ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Τζεμπούρ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπλάζιτς δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.





Μπερδεμένη όσο ποτέ η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς.

 Η 11άδα του Παναιτωλικού: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Νταβίντ, Ετζεκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Καραμά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons