OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Επιταγή από Λιόν για Ζάγκρεμπ...

Συνέχεια στη… φημολογία περί στησίματος του αγώνα Ντιναμό-Λιόν δίνει η ιστοσελίδα «index.hr», που βγάζει στο φως επιταγή από τράπεζα της Λιόν με παραλήπτη την κροατική ομάδα!

Η εν λόγω επιταγή έχει ημερομηνία έκδοσης 3 Δεκεμβρίου 2012 και είναι ύψους 2,1 εκατομμυρίων λιρών (2,5 εκατομμυρίων ευρώ), χωρίς πάντως να μπορεί να διαπιστωθεί η αυθεντικότητά της.

Ωστόσο, μετά και τις θεωρίες συνομωσίας που αφορούσαν τον Ντόμαγκοχ Βίντα, to «index.hr» βάζει ακόμη περισσότερες υποψίες σχετικά με το πόσο «καθαρό» ήταν το 7-1 που έδωσε την πρόκριση στη Λιόν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε την και σεις και τα συμπεράσματα δικά σας…
 Συγκεκριμένα η εν λόγω ιστοσελίδα αποκαλύπτει μία φωτογραφία επιταγής, που δείχνει ότι η Λιόν έδωσε το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει και φωτογραφία τον αμυντικό της Ζάγκρεμπ, Βιντά να αποχωρεί από εταιρία στοιχηματισμού!

Η πλευρά του Άγιαξ μάλιστα έχει αριθμήσει τα σημεία που δείχνουν τις ύποπτες κινήσεις:

1. Η χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο

Οι πα ίκτες της Ντιναμό δεν μπήκαν ποτέ στο... β' μέρος. Χαλαροί, χωρίς πάθος για αγώνα Champions League και ομάδα που δεν έχει βαθμό. Οι Κροάτες δεν έπεφταν δυνατά στις φάσεις, ο γκολκίπερ, Κελάβα δεν τα έδινε όλα και οι αμυντικοί δεν μάρκαραν σωστά».

2.  Γκολ με τη... σέντρα

«Η Λύων σκόραρε δυο φορές μέσα σε ένα λεπτό! Οι Κροάτες έκαναν σέντρα και οι Γάλλοι έκλεβαν εύκολα, έβγαιναν χωρίς πρόβλημα στην επίθεση και σκόραραν. Ήταν τόσο εύκολο να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και οι Ολλανδοί αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούσε να τους κόψει...»

3.  Τα χαμόγελα της ήττας

«Με έξι και επτά γκολ στην πλάτη, χωρίς βαθμό στον όμιλο, αλλά δεύτερη διαδοχική συντριβή και όμως δεν έβλεπες θλιμμένα πρόσωπα. Οι παίκτες της Ντιναμό δεν ήταν στεναχωρημένοι για την κακή εμφάνισή τους και τα απανωτά γκολ που δέχονταν»

4. Κλείνοντας το μάτι

Φαίνεται καθαρά σε μία φωτογραφία ότι ο αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βίντα κλείνει το μάτι στον Μπατεφιμπί Γκομίς. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί σε στοιχηματική εταιρία να ποντάρει, κάτι που αποδεικνύεται και από φωτογραφίες.

5. Η επιταγή

Η ιστοσελίδα «Index» παρουσιάζει μια επιταγή από τράπεζα της Λυών που δείχνει πως στις 3 του Δεκέμβρη υπάρχει κατάθεση 2.1 εκατ. δολάρια για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons