OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Νταμπλ και καλή πορεία στο Europa League...

Η κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, καθώς και μια καλή πορεία στο Europa League, είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μπάλας Μέγκιερι.

Μιλώντας σε ουγγρικά ΜΜΕ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, αλλά και στο τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Τόνισε πως οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και μια καλή πορεία στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό από το Champions League: "Στο ημίχρονο προηγούμασταν με 2-0 και ξέραμε ότι με το ίδιο αποτέλεσμα ήταν μπροστά και η Ντόρτμουντ. Έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Μαρσέιγ να έπαιρνε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Ωστόσο, μόλις τελείωσε το δικό μας ματς, μάθαμε ότι η Μαρσέιγ έχει περάσει μπροστά στο σκορ με 3-2.

Ξέρετε ότι μέχρι εκείνο το σημείο το γήπεδο ήταν καμίνι. Ωστόσο, για λίγα δευτερόλεπτα, απλώθηκε σιωπή. Αυτό δεν κράτησε πολύ και παρότι τερματίσαμε στην 3η θέση, ο κόσμος συνέχισε να μας αποθεώνει. Ήταν παράξενο το συναίσθημα που νιώσαμε. Κανείς μας δεν μπορούσε να χαμογελάσει. Ο καθένας μας έδινε κουράγιο στον άλλο. Ήρθε ο πρόεδρος και μας είπε ότι είναι περήφανος για την ομάδα. Η νίκη επί μιας μεγάλης ομάδας, όπως η Άρσεναλ, μας ενίσχυσε περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας".

Για τους στόχους της ομάδας: "Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για εμάς. Είμαστε μέσα σε τρεις στόχους. Θέλουμε το νταμπλ στην Ελλάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και μια καλή πορεία στο Europa League. Σίγουρα πρώτος στόχος μας είναι ο τίτλος στην Ελλάδα κι αυτό δεν αλλάζει".

Για τη δική του απόδοση: "Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι αγωνίζομαι. Ο κόσμος με βοηθάει και μου συμπαραστέκεται. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Για μένα το Champions League είναι μια μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία. Έμαθα πολλά από αυτή τη διοργάνωση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons