OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκούραση για Τζεμπούρ, δύσκολα ο Χολέμπας...

Με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για λόγους ξεκούρασης και κάποιων μικροενοχλήσεων, συνεχίστηκε σήμερα (9/12) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα την Κυριακή (11/12) για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν έχει κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς, αλλά ένας μικροτραυματισμός που απεκόμισε στο ματς με την Άρσεναλ τον έθεσαν εκτός προγράμματος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει περεταίρω ανάσες, μένοντας στον πάγκο στον αγώνα με τους Φαίακες.

Κατά τα άλλα, εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Χοσέ Χολέμπας που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Για την συμμετοχή του διεθνούς μπακ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει στην αυριανή προπόνηση, αλλά μάλλον θα μείνει εκτός αποστολής. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γέστε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Και οι τέσσερις είναι εκτός μάχης και θα αρχίσουν να υπολογίζονται σταδιακά στα προσεχή παιχνίδια.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς την Κέρκυρα, θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει στις 12:00. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons