OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-1...

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου στο NextGen Series και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο φινάλε με τη Μπιλμπάο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη θεαματική ενέργεια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήρθε στο 21' με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Καραγκούνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή να φεύγει μόλις άουτ, ωστόσο η φάση δεν μέτρησε τελικά καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα (33') η Μαρσέιγ κατάφερε να ανοίξει το σκορ εκμεταλλευόμενη λάθος των παικτών του Ολυμπιακού στο χώρου του κέντρου.

Ο Λοϊακονό έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, για να βγάλει τον Ντιόπ σε θέση τετ α τετ με τον Βλάχο και τον παίκτη της Μαρσέιγ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο δεξί πλασέ.

Στα επόμενα λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο ψάχνοντας το γκολ που τον πήγαινε ισόπαλο στα αποδυτήρια και τελικά ευτύχησε να το βρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βουτσιώτης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη στην πλάτη της άμυνας της Μαρσέιγ και εκείνος αφού πρώτα απέφυγε περίτεχνα τον Σι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά "ανοιχτό" με αμφότερους τους αντιπάλους να αναζητούν το νικητήριο δεύτερο γκολ, με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 63' με δυνατό σουτ του Δημακάκου αλλά τον γκολκίπερ Σι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 72' οι "ερυθρόλευκοι" δημιούργησαν ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να βρουν δίχτυα, με τον σκόρερ Ιωαννίδη να κάνει σόλο ενέργεια από τα αριστερά και να "σερβίρει" έτοιμο γκολ στον Γκίνο, αλλά το σουτ στην κίνηση του δεύτερου έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε... ροντέο, με τους Γάλλους να προχωρούν σε "δολοφονικά" μαρκαρίσματα και τον διαιτητή να μην έχει αλλη επιλογή από τον βγάζει δύο κόκκινες κάρτες και μάλιστα απευθείας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (39' Δημακάκος), Βούρος, Λεάντρο, Μανώλης Σιόπης, Δημήτρης Σιόπης (81' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (61' Γκίνο), Ιωαννίδης, Σουκιάς (39' Παπασάββας (81' Βέργος)), Λύρας

Μαρσέιγ: Σι, Εμρουτζά, Ποπέσκου, Τσαρλς, Μεντί, Μασινί, Ζομπεγιό, Ντιόπ (60' Αλί Σαΐντ), Ανανί (71' Κισακού), Λοϊακονό, Πομιέ (71' Αραΐ)

Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης (35'), Λύρας (86') / Μεντί (12'), Μασινί (43'), Ανανί (49'), Ποπέσκου (89΄), Αραΐ (94')

Κόκκινες κάρτες: Τσαρλς (84'), Σπαρανιά (90΄)
Σκόρερ: Ιωαννίδης (45+1') / Ντιόπ (33')


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons