OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

EA7 Emporio Armani Milan vs. Olympiacos Piraeus

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:45, ΕΤ1) την Αρμάνι στο Μιλάνο με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη που θα τον βοηθήσει να «ανέβει» μετά τις έως τώρα… χαμηλές πτήσεις και θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Μέχρι στιγμής οι πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν… χαμηλές πτήσεις, ωστόσο ο στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο αποψινό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο είναι να πετύχουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη που θα έχει διπλή σημασία. Αφενός οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν και πάλι ψυχολογία πρωταθλητών Ευρώπης, αφετέρου θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης έναντι της ιταλικής ομάδας.

Βεβαίως, αν το ρεκόρ της ομάδας βελτιωθεί απόψε στο 3-2 θα διατηρήσει βάσιμες ελπίδες και για κάτι καλύτερο, αφού ο όμιλος είναι αρκετά απρόβλεπτος και «κλειστός», με όλες τις ομάδες να είναι ικανές για να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Κάτι τέτοιο υποστήριξε άλλωστε και ο τεχνικός του Θρύλου, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος σε αυτό το παιχνίδι θα έχει στα πλάνα του και τον Τζος Πάουελ, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τζόι Ντόρσεϊ.

Όσον αφορά στον αντίπαλο, σε αυτό το ματς παίζει ουσιαστικά την πορεία του στον όμιλο. Η ομάδα του Σκαριόλο και των Μπουρούση, Φώτση έχει ήδη υποστεί μια εντός έδρας ήττα από την Κάχα Λαμποράλ και μια δεύτερη θα «ψαλιδίσει» ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές της. Ωστόσο, η ιταλική ομάδα έχει πάρει ψυχολογία μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Σιένα για το πρωτάθλημα.

Εκτός από τους δύο Έλληνες, στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο υπάρχει ακόμα η τετράδα των πολύ ποιοτικών Αμερικανών Κουκ, Χέντριξ, Λάνγκφορντ, Χέρστον, αλλά και οι Ιταλοί Μέλι, Τζεντίλε, Μπαζίλε.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons