OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η αποστολή για την Τούμπα...

Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «έγραψαν τον επίλογο» στην προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του. Εν συνεχεία έπαιξαν και δίτερμα, συνεχίζοντας να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση και αποχώρησε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό ματς. Την 20άδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αποτελούν απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με αερόβιο στο γήπεδο και μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons