OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

"Δεν θέλω να σκέφτεστε τη Σάλκε"...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προειδοποίησε τους παίκτες του Ολυμπιακού πως όποιος πάρει αψήφιστα το ματς με την Κέρκυρα θα βρεθεί στον... πάγκο στο ματς με τη Σάλκε την ερχόμενη Τετάρτη.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο έναντι των έτερων υποψηφίων μνηστήρων, ο κόσμος των Πειραιωτών έχει στρέψει κυρίως την προσοχή του στο ματς με τη Σάλκε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλει ούτε να ακούει για τους Γερμανούς...

Κατά της διάρκειας της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Πορτογάλος φρόντισε μάλιστα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, υπενθυμίζοντάς τους πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσουν με χαλαρότητα τον αγώνα με την Κέρκυρα καθώς πέρυσι έπαθαν "ζημιά" από τον συγκεκριμενο αντίπαλο (ήττα με 0-1).

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως όποιος δεν επιδείξει την δέουσα σοβαρότητα στο ματς πρωταθλήματος με τους Φαίακες, αυτόματα θα θέσει τον εαυτό του εκτός ενδεκάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο Γκελζενκίρχεν.

"Όποιος πάρει χαλαρά το παιχνίδι με την Κέρκυρα για να είναι φρέσκος με τη Σάλκε, να είναι σίγουρος πως θα βρίσκεται στον πάγκο στη Γερμανία", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ζαρντίμ σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο 38άχρονος τεχνικός επεσήμανε:

"Μην σκέφτεστε καθόλου τη Σάλκε, ούτε τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ νωρίς ακόμα να σκεφτούμε αυτά τα ματς. Δεν είναι εύκολο το ματς με την Κέρκυρα όπως πολλοί πιστεύουν.

Να είμαστε σοβαροί και να μην ξεχνάμε τι πάθαμε πέρυσι από την Κέρκυρα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons