OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πιστεύουμε στον εαυτό μας...

Δεν απασχολεί το Γιώργο Μπαρτζώκα η θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στο Γ’ Όμιλο της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες πήραν μεγάλο «διπλό» στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά με την οποία είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ. Ο 47χρονος τεχνικός παραδέχθηκε, στη συνέντευξη Τύπου, πως το σημαντικό είναι η πρόκριση στο Top 16 ανεξαρτήτου θέσης στον όμιλο, αλλά το ακόμα σημαντικότερο είναι πως οι παίκτες του πιστεύουν πλέον στον εαυτό μας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας: «Προφανώς και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς να κερδίσουμε σε αυτό το τέλειο γήπεδο με αυτό το απίστευτο κοινό. Έπρεπε να κάνουμε εκπληκτικό αμυντικό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας. Αυτό ήταν το «κλειδί», όπως και η δημιουργία μας, αφού είχαμε δέκα ασίστ παραπάνω από τη Ζαλγκίρις Κάουνας».

Για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά μας για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Δεν έχει σημασία εάν θα τερματίσουμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση και κυρίως ότι πιστεύουμε στον εαυτό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons