OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Πάτησε» Κάουνας ο Ολυμπιακός...

Μετά από ένα τρίωρο ταξίδι με πτήση τσάρτερ, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Κάουνας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ηρεμία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφού οι περισσότεροι παίκτες χαλάρωσαν ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας περιοδικά και εφημερίδες, ενώ κάποιοι άλλοι απόλαυσαν τον ύπνο τους. Της αποστολής ηγείται ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης, θα δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση στη «Zalgirio Arena», ενώ από πλευράς διοίκησης, δίπλα στην ομάδα είναι όπως πάντα ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Το κλίμα ήταν πολύ καλό καθώς ναι μεν ο αγώνας είναι σημαντικός, αλλά δεν κρίνει τον βασικό στόχο που είναι η πρόκριση. Αυτή επήλθε και μαθηματικά μετά την ήττα της Τσεντεβίτα από την Εφές και έτσι το άγχος είναι σε μηδαμινά επίπεδα. Άπαντες πιστεύουν ότι παρά τη δυσκολία της αποστολής, ο Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα να νικήσει τη Ζαλγκίρις για να μπει δυναμικά στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου, να πάρει μίνι-εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ και να πάρει επιπλέον ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Αρκετή πλάκα πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου έκανε ο Τζος Πάουελ, που δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως με τους νέους του συμπαίκτες και να το απολαμβάνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικανός σέντερ ήθελε να κάτσει στις πίσω θέσεις όπου είθισται να κάθονται οι εκπρόσωποι του Τύπου, φωνάζοντας «είμαι και εγώ δημοσιογράφος, γιατί να μην κάτσω εδώ;». Την τιμητική του στα πειράγματα είχε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που είναι Λιθουανός και ανυπομονούσε να επισκεφθεί την πατρίδα του.

Στο μικρό και ερημικό αεροδρόμιο του Κάουνας η αποστολή συνάντησε ψιλόβροχο και θερμοκρασία 5ο C , αρκετά χαμηλότερη απ’ ότι τους 15ο της Αθήνας, αλλά και υψηλή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ο Ολυμπιακός επισκέπτονταν την Λιθουανία, όπου το χιόνι ήταν μισό μέτρο και οι θερμοκρασίες 15-20 βαθμού κάτω από το μηδέν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, λόγω του προχωρημένου της ώρας, οι παίκτες αφού έφαγαν αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο, αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους για ξεκούραση, ενώ αύριο (30/11) το πρωί θα κάνουν χαλάρωμα και κάποια σουτ πριν τον αγώνα στη «Zaglirio Arena».

*Αρκετοί φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στο αεροδρόμιο. Και στο λόμπι του ξενοδοχείου δεν ήταν λίγοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

*Η Ζαλγκίρις όπως το συνηθίζει, έστειλε και φέτος το πούλμαν της για να παραλάβει την αποστολή του Ολυμπιακού. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η αντίθεση του πράσινου με το κόκκινο της ελληνικής ομάδας είναι εμφανής, όμως η φιλοξενία των Λιθουανών πέρενει άριστα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons