OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Να διαβάσουμε την άμυνα τους»...

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, σε μία αναμέτρηση που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την το ματς στην Λιθουανία, υποστηρίζοντας για την αντίπαλη των Πειραιωτών πως «Πρόκειται για μία ομάδα που έχει κάνει μία ήττα στην Ευρωλίγκα. Οι αριθμοί της λένε ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι έχει ένα γεμάτο γήπεδο, τότε είναι και η πιο εμπορική ομάδα στην Ευρώπη.

Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς στο οποίο, πρέπει να ελέγξουμε  τον  ρυθμό γιατί είναι ομάδα που έχει την πρώτη επίθεση στην Ευρωλίγκα. Πάνω από όλα χρειάζεται καλύτερη άμυνα και συγκεκριμένα καλό διάβασμα στο επιθετική τους άμυνα».


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης για άλλη μια φορά να έχει τον ρόλο του «εξολοθρευτή», αφού στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μάρκο Πόποβιτς. Ο γκαρντ των Πειραιωτών μίλησε για το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας στην Λιθουανία.

Συγκεκριμένα ο Μάντζαρης δήλωσε πως: «Έχουμε βρει έναν ρυθμό και έχουμε τέσσερα στα τέσσερα ματς στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι έχουμε ρόλους σαν ομάδα και μπορώ να πω πως έχουμε ξεπεράσει την κρίση που υπήρχε στο στρατόπεδο μας. Πάμε να κερδίσουμε καθαρά για την πρώτη θέση. Αν πάρουμε όλα τα ματς έχουμε όλα τα ενδεχόμενα με το μέρος μας για την πρωτιά του ομίλου».

Για την Ζαλγκίρις ο γκαρντ των Πειραιωτών σχολίασε ότι «Είναι μια ομάδα που μας νίκησε στην έδρα μας με διαφορά 18 πόντων και δεν το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εχουμε δει τα λάθη μας σε επίθεση και άμυνα από το πρώτο ματς και έχουμε δουλέψει στον τρόπο που μας αντιμετωπίσανε αυτοί. Πάμε να κερδίσουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons