OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Από εμάς εξαρτάται...

Ο Ολλανδός προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Γερμανία. Ο 58χρονος τεχνικός, επισήμανε πως δεν θέλει να αφήσει τους «ερυθρολεύκους» να κάνουν παιχνίδι μέσα στην έδρα τους, στο «Φέλτινς Αρένα» και έδειξε να εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας μάλιστα ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης εξαρτάται από την Σάλκε: «Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε σε έναν αγώνα εντός έδρας για να κάνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

Για την κριτική που δέχεται: «Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική τη δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει».

Για το αν θα επιτευχθούν τέρματα στο παιχνίδι: «Δεν ξέρω δεν είμαι θεός. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Για το ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι συμπατριώτες του (Ολλανδοί): «Μην την κάνετε την ερώτηση δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά (γέλια)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons