OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

FC Schalke 04 - Olympiacos Piraeus FC 1-0 (Fuchs 77')







Η πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ τελειώνει αλλά η ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ..

77' Γκολ για την Σάλκε με τους Φουχς. Μακρινό σουτ από τον Αυστριακό και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Κάρολ.

Ο Ολυμπιακός πήγε καλά το ματς από πλευράς τακτικής. Αμύνεται καλά, ο Τοροσίδης και ο Χολέμπας έχουν κάνει καλή δουλειά από τα πλάγια, ο Κάρολ είναι αλάνθαστος και Σιόβας-Μανωλάς είχαν σωστές τοποθετήσεις. Του λείπει η κυκλοφορία της μπάλας, ενδεχομένως και η μεγαλύτερη ψυχραιμία στις αντεπιθέσεις που έβγαλε. Πιο πολύ, πάντως, χρειάζονται οι γρήγορες επιστροφές γιατί οι Γερμανοί όταν βρίσκουν χώρο ...τον τρέχουν πολύ γρήγορα.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Τζεμπούρ.

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Μάτιπ, Φουχς, Τζόουνς, Χόλτμπι, Ντράξλερ, Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χούντελααρ.

Στον πάγκο: Χίλντεμπραντ, Μέτσελντερ, Εσκουδέρο, Κολάσινατς, Μπαρνέτα, Μάρικα, Πούκι.

Έφθασε η στιγμή που ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθεια για να φθάσει στην υπέρβαση. Το στόχο (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) της συνέχειας στην Ευρώπη τον έχει πετύχει, τώρα καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του και να συνεχίσει στις κορυφαίες 16 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα όσα λέγονται περί γκρίνιας και αναστάτωσης στη Σάλκε τα θεωρώ από αστεία έως… επικίνδυνα. Οι Γερμανοί είναι μέχρι τώρα η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δεν πρόκειται να… γκρεμίσει όσα με κόπο έχει πετύχει.

Οι ερυθρόλευκοι καλό είναι που κουβαλάνε την… ταμπέλα του αουτσάιντερ. Αυτά είναι θεωρία και επί του παρόντος δεν έχουν καμία σημασία. Ίσα, ίσα που μπορεί να είναι καλό αυτό.

Ο Ζαρντίμ έχει αποδείξει σε όλα τα ματς του ομίλου ότι “διαβάζει” καλά τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσει να στήσει την ομάδα του με τρόπο που θα αποδιοργανώσει τη Σάλκε. Αυτό είναι το κλειδί του ματς. Να μπλοκάρει τον τρόπο ανάπτυξης των γηπεδούχων.

Είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση και 100% εφαρμογή του πλάνου. Αν υπάρξουν αυτά τα στοιχεία στους ερυθρόλευκους όλα μπορούν να γίνουν. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που ακόμη και στην κακή της μέρα, κάποιες φάσεις θα τις κάνει. Εκεί θα χρειαστεί αποτελεσματικότητα.

Δεν χρειάζεται άγχος για την ομάδα. Έχει πολλά περισσότερα να κερδίσει παρά να χάσει από τη σημερινή αναμέτρηση. Κανείς δεν πρόκειται να τους χρεώσει ως αποτυχία τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και το ίδιο είχε συμβεί πέρυσι σε μια εντυπωσιακή σεζόν. Αντίθετα, σε περίπτωση πρόκρισης τότε Ζαρντίμ και παίκτες θα γνωρίσουν την αποθέωση.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons