OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γιουγκ - Ολυμπιακός 10-8...

Το κακό του ξεκίνημα πλήρωσε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία ηττήθηκε από την Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ με 10-8 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για φέτος στη διοργάνωση» βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος με 7-3 και παρά το ότι ανέβασαν απόδοση στη συνέχεια βελτιώνοντας την άμυνά τους δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Χωρίς τον εμπύρετο Μάζη αγωνίστηκαν οι Πειραιώτες.

Μετά το τέλος του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ο Βαγγέλης Δελακάς, στάθηκε στα σημεία που οδήγησαν τους Πειραιώτες στην ήττα ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ειδικά στο πρώτο οκτάλεπτο. Τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε αποδείχτηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. 

Η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία και πλησιάσαμε στο γκολ. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αυτό που μετρά είναι αυτό που γράφει η ιστορία. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό στον Πειραιά για το δεύτερο γύρο. Στην έδρα μας και με τη βοήθεια τον φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε όχι απλά για θετικό αποτέλεσμα αλλά για τη νίκη».


Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 1-2, 2-3

Γιουγκ (Τζούχο): Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Γιάνοβιτς, Γιόκοβιτς 2, Αζεβέντο 2, Μάρκοβιτς 1, Μπούσλιε 2, Πάβλοβιτς, Ντόμπουντ 1, Ιβοβιτς, Μάτσαν, Νίζιτς.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Φλώρος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons