OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Μachado...

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Πάουλο Μασάντο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο. Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον κάλεσε στην Εθνική για το παιχνίδι –φιλικού χαρακτήρα- με την Γκαμπόν, που θα διεξαχθεί στις 14 του μήνα.

Ο Μασάντο, στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχει σκοράρει 2 τέρματα και παράλληλα είχε καλή απόδοση. Τόσο στον αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της SuperLeague όσο και στο ματς του Champions League με τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη, όπου είχε κάνει το 1-0.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου επιστρέφει και πάλι στην εθνική Πορτογαλίας και θα είναι συμπαίκτης με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής Πάουλο Μπέντο έχει καλέσει τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπέτο, Πατρίσιο, Εντουάρντο, Μπρούνο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Λουίς Νέτο, Νέλσον, Ρικάρντο, Σίλβιο, Κουστόδιο, Μουτίνιο, Βελόσο, Μασάντο, Μίκαελ, Αμορίμ, Ρονάλντο, Αλμέιδα, Πόστιγκα, Νάνι, Πίτσι, Βαρέλα, Έντερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons