OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Έντονος ρυθμός ενόψει ΑΕΚ...

Η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη το απόγευμα είχε ιδιαίτερη ένταση και κατά τη διάρκειά της οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ επέδειξαν ιδιαίτερη διάθεση. Η προετοιμασία της ομάδας μας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πλησιάζει στο τέλος της και όπως είναι λογικό, ο ρυθμός ανεβαίνει καθημερινά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερη τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν δίτερμα για πολλή ώρα. Αρχικά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Σε αυτό το διπλό συμμετείχε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και δείχνει να αφήνει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο το προηγούμενο διάστημα. Ανεβασμένος ήταν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα διπλά.

Προς το τέλος της προπόνησης ένα γκρουπ παικτών συνέχισε την εκγύμνασή του στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έμειναν στο γήπεδο και έπαιξαν διπλό σε μικρότερο χώρο, με γρήγορες πάσες και γρήγορα τελειώματα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε θεραπεία. Ο τραυματισμός του στη δεξιά κνήμη δεν δείχνει να έχει μεγάλη έκταση. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, η οποία δεν έδειξε σημάδια θλάσης, αλλά ένα αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons