OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο Μανωλάς εντυπωσίασε τους σκάουτερς...

Ο Κώστας Μανωλάς συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα των ξένων σκάουτς με την εξαιρετική του εμφάνιση στην έδρα της Σάλκε. 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και το όνομά του σημειώθηκε πρώτο-πρώτο στα μπλοκάκια των ξένων ατζέντηδων, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από το ήρεμο και ώριμο παιχνίδι του ερυθρόλευκου άσου!

Οι ξένοι σκάουτς και μάνατζερ, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τα επίσημα του Γκελζενκίρχεν, ρωτούσαν συνεχώς να μάθουν λεπτομέρειες και πληροφορίες για τον 21άχρονο ποδοσφαιριστή, που ήταν σχεδόν αλάνθαστος και έκοψε τις περισσότερες φάσεις.

Μην ξεχνάμε πως η ελληνική αγορά έχει... πέραση στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, ενώ ιδιαίτερα στη θέση του κεντρικού αμυντικού αγωνίζονται, ήδη, με ιδιαίτερη επιτυχία στην Bundesliga οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Στέλιος Μαλεζάς.

Είναι δεδομένο, πλέον, πως ο Κώστας Μανωλάς συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα των ξένων ατζέντηδων και ανιχνευτών ταλέντων και το όνομά του σημειώθηκε στην κορυφή της λίστας όλων όσων είδαν τον αγώνα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons