OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η αποστολή για τη Γερμανία...

Την τελευταία τους προπόνηση, επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ενόψει της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής του UEFA Champions League, με αντίπαλο τη Σάλκε, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος τους στην τακτική, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης για δίτερμα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες, ενώ έκανε και εναλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ήταν χωρισμένοι οι ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια του «διπλού». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους παίκτες που ήθελαν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το καλό τους πόδι.

Το ιατρικό δελτίο ήταν… άδειο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελλείψεις για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, έχουν επιστρέψει. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας και αερόβιο με μπάλα, στο γήπεδο.

Την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αύριο για τη Γερμανία απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons