OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

“Ντόρτια” ... Keep Calm & Aντε Γειά...

Δεν τρελαθήκαμε από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, προσωπικά για να πω την αλήθεια περίμενα ακόμη πιο χαλαρούς τους ερυθρόλευκους και το έγραφα όλη την εβδομάδα, έχω όμως την αίσθηση ότι τους “ξύπνησε” η γκρίνια της ΑΕΚ.

Επειδή όμως έστω και σε θεωρητικό επίπεδο έχουμε να κάνουμε με ντέρμπι και τα αποτελέσματα αυτά μένουν στην ιστορία, τα “ντόρτια” εξήγησαν με τον πιο παραστατικό τρόπο το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν οι δύο ομάδες. Καλή και συγκινητική η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ, όμως θέλουν ακόμη δουλειά.

Οι ερυθρόλευκοι “σκόρπισαν” την Ένωση, αποδεικνύοντας ότι είναι τα “αφεντικά” του Ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν κινδύνευσαν ποτέ, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και ωραία μπάλα. Η υψηλή κριτική δεν χρειάζεται σε αυτό το ματς λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Μπορεί να ενοχλεί τους φίλους της ΑΕΚ όμως η αλήθεια είναι αυτή.

*Για τις φάσεις που θα συζητήσουν οι “ειδικοί”. Το πέναλτι στο Μήτρογλου είναι ορισμός και φυσικά απόλυτα σωστή και η κόκκινη κάρτα, μιας και ο παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ. Όσο για το πέναλτι που ζητάει η Ένωση για χέρι του Χολέμπας, δεν υπάρχει παράβαση μιας και ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων είναι μια ανάσα από τη μπάλα, το χέρι δεν είναι απλωμένο άρα δεν αποτελεί προέκταση, ενώ έχει γυρισμένη και την πλάτη (με βάση τον κανονισμό όλα αυτά και όχι χωρίς ). Τα υπόλοιπα είναι για… twitter και καφενεία!

*Θέλω να το ξαναδώ για να είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι ο παίκτης της ΑΕΚ στη φάση που ζητάει το πέναλτι ξεκινάει από θέση οφσάιτ…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons