OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Σκουπίδια Αλαφούζος, Κούγιας και ΣΚΑΪ...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει φέτος καλύτερο ρόστερ σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά Αλαφούζου, Κούγια και ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντάς τους... σκουπίδια. Πριμ για νίκη με ΑΕΚ.


Σημειώσαμε μία παλικαρίσια νίκη και δίκαιη απέναντι στην Μονπελιέ. Ήμασταν καλύτεροι. Θέλω να τονίσω το εξής: από την πρώτη στιγμή δώσαμε και δείξαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος είναι καλύτερο από πέρυσι. Διότι είναι νέα παιδιά με πολύ ταλέντο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ (3-1), και πρόσθεσε:

Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδας δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που είναι ιδιοκτησίας του, καθώς και στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια:

"Όπως είδατε σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση  για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα.

Τόσο εγώ, όσο και ο Ολυμπιακός. Δεχόμαστε επίθεση από "σκουπίδια", όπως είναι ο Αλαφούζος, το κανάλι του ΣΚΑΙ, αλλά και ο Κούγιας.

Πρέπει να απομονώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και να τα αφήσουμε πίσω, ώστε να πάμε μπροστά".
Για να καταλήξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγοντας: Η Ελλάδα δοκιμάζεται αυτή την περίοδο και η χώρα μας έχει ανάγκη από σοβαρές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός ώστε να διαφημίσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδας μας έχει ταλέντο και μέλλον. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο, που έδωσε βροντερό "παρών" και χάρηκε τη νίκη μας".

Πριμ με ΑΕΚ, αγωνία για Μανωλά

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο των δηλώσεών του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μοιραστούν τον ποσό των 300.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης τους την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Στο ματς αυτό πάντως παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά, με τον κεντρικό αμυντικό των "ερυθρολεύκων" να τραυματίζεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα (ο ίδιος φώναξε για θλάση στο ιατρικό επιτελείο) και την κατάσταση του τραυματισμού να εκτιμάται την Παρασκευή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons