OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί...

Αν και έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι, ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξέφρασε επίσης την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague.

«Είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητήσει η ομάδα να κάνω. Δουλεύω σκληρά ως αθλητής, αλλά μου αρέσει να διασκεδάζω το παιχνίδι. Μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα, στα ριμπάουντ και σ’ ότι ζητήσει από μένα η ομάδα. Τα παιδιά είναι μαζί εδώ και μήνες, οπότε εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα και στη φιλοσοφία της», είπε ο 29χρονος παίκτης και πρόσθεσε για την Αρμάνι:

« Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω πολλά για την Αρμάνι Μιλάνο. Πήρα το scouting report από τους προπονητές, θα δούμε βίντεο με την ιταλική ομάδα και σίγουρα θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη σημερινή προπόνηση. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι συναρπαστικό».

Όσο για τις πρώτες του μέρες στην ομάδα; «Όλα είναι υπέροχα ως τώρα. Οι συμπαίκτες μου είναι καταπληκτικοί, οι προπονητές πολύ καλοί και όλοι με βοηθούν να μάθω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να δουλέψω με την ομάδα για να γίνουμε καλύτεροι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτήρισε το παιχνίδι με το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο, ως έναν ακόμα τελικό.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς να παίζουμε τελικούς. Δυστυχώς ο όμιλος όμως όπως απεδείχθη είναι πολύ δύσκολος κι εμείς έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος, εννοώ την ήττα από τη Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το λάθος κι ελπίζω να γίνει στο Μιλάνο. Όπως ξέρετε όμως θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το Μιλάνο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και στο Κάουνας αλλά και με τη νίκη του επί της Σιένα. Χρειάζεται να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε εκεί», σχολίασε ο κόουτς του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για το γεγονός ότι η Αρμάνι παρουσιάζεται ασταθής:

«Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με μια δεκάδα πολύ καλών παικτών. Συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία, έχει προσωπικότητες στο παρκέ, αλλά σίγουρα είναι μια ομάδα ασταθής. Έχει κάνει και στην Ιταλία δυο ήττες με μεγάλες διαφορές, αλλά έχει δείξει και ποιότητα στην Ευρωλίγκα. Το σίγουρο είναι ότι εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Εφές. Η ομάδα είναι σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης και σιγά, σιγά θα παίξουμε στο επίπεδο που πρέπει».

Ο Τζος Πάουελ, ταξίδεψε στο Μιλάνο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως δύσκολα θα του δοθεί μεγάλος χρόνος συμμετοχής: «Ο Τζος έχει κάνει μιάμιση προπόνηση και θα κάνει άλλη μια καλή απόψε. Για τον οποιοδήποτε όμως μ’ αυτές τις συνθήκες είναι πολύ νωρίς να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής».

Επιπρόσθετα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε και στο ρόλο που θα παίξει μία ενδεχόμενη νίκη στο Μιλάνο, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά: «Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα για μας στο οποίο έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο κομμάτι κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό έξω και σε συνδυασμό με τη μια ακόμα ήττα του Παναθηναϊκού είμαστε πιο ήρεμοι, απ’ εκεί και πέρα στην Ευρώπη το βασικό μας μέλημα είναι να περάσουμε στους «16» που δεν είναι καθόλου εύκολο στον όμιλο μας. Το να πάρουμε τους δυο βαθμούς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα σιγά, σιγά θα πάρει αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό αν το καταφέρουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons