OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η αποστολή για την Κέρκυρα...

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν από την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δούλεψαν πολύ στις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα τόσο σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, όσο και σε χώρο μικρότερο αυτού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από ορισμένους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης γύρισε το πόδι του, παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Βασίλης Τοροσίδης νιώθει ενοχλήσεις από μία κάκωση στο δεξί του πόδι και προφυλάσσεται, όπως προφυλάσσεται και ο Μανωλάς, αν και προπονήθηκε κανονικά. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons