OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αποτέλεσμα με Σάλκε......την πρόκριση με Άρσεναλ...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ –για άλλη μια φορά- δεν μάσησε τα λόγια του συνέντευξη Τύπου ενόψει ενός αγώνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως επεσήμανε ο Πορτογάλος, στόχος των ερυθρόλευκων είναι στη Γερμανία, κόντρα στη Σάλκε, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στο Καραϊσκάκη στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Πειραιωτών απέφυγε να απαντήσει στα δύο «καυτά» ερωτήματα για την 11άδα: ποιος θα είναι ο επιθετικός και ποιοι οι κεντρικοί αμυντικοί!

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Σάλκε:

-για το πώς θα αντιμετωπίσει τις στημένες φάσεις των Γερμανών:
«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αμυντική μας λειτουργία, ξέρουμε τη δύναμη της Σάλκε εκεί και πρέπει να είμαστε επίσης όσο πιο δυνατόν αποτελεσματικοί στην επίθεση».

-για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο:
«Η οικονομική κρίση και στην Ελλάδα, όπως κι στην Πορτογαλία, έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αν όμως ήταν απλά οικονομικό παιχνίδι, η Σάλκε αύριο θα κέρδιζε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας, τη διάκριση στη διοργάνωση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που έχουμε και να περάσουμε στη επόμενη φάση»

-ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι:
«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην επόμενη φάση»

-για τις προεκτάσεις που έχει το παιχνίδι αυτό:
«'Ένας από τους στόχους μας για τους οποίους παίξουμε ποδόσφαιρο είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και τους Έλληνες, παίζοντας καλά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς. Αύριο θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας, θα είναι πολλοί Έλληνες, το ξέρουμε και θέλουμε να τους δώσουμε μια χαρά»

-για τους κεντρικούς αμυντικούς που θα επιλέξει στο αυριανό παιχνίδι:
«Δε θα αποκαλύψω απόψε την επιλογή μου. Είναι τρεις επιλογές για τη θέση αυτή. Όπως κάθε φορά, δε θα σας το πούμε εδώ, γιατί πρώτοι πρέπει να το μάθουν οι παίκτες και αυτό θα γίνει αύριο»

-για το κλειδί του αγώνα:
«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να περάσουμε σίγουρα στο Europa League και μετά στο τελευταίο ματς να διεκδικήσουμε και την πρόκριση στους "16". Θα αγωνιστούμε ισορροπημένα, όχι παθητικά, αλλά θέλουμε να μπούμε δυνατά και να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που έχουμε στο σκοράρισμα, κάτι που έχουμε καταφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια»

-για τις διαφορές με το παιχνίδι της πρεμιέρας:
«Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί αρκετά από την πρώτη αγωνιστική. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Όσο για τη Σάλκε, πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο δυνατή»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons