OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»...

Ο απολογισμός του Ολυμπιακού στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος αποδεικνύει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να τελειώσουν τη χρονιά χωρίς να γνωρίσουν καμία ήττα, ενώ αναφέρει πως πλέον έχει προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα.

Τέλος, ερωτηθείς για το ματς με την Σάλκε την προσεχής Τετάρτη στην Γερμανία, απάντησε ότι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών υπάρχει μόνο η σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Παναγιώτη, οι εννέα νίκες και η μία ισοπαλία στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τι δείχνουν για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού;

«Δείχνουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αν παίζουμε εμείς την μπάλα που ξέρουμε, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Πιστεύω πως θα τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς να χάσουμε κάποιο παιχνίδι».

Ο προπονητής σας έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή σας. Εσύ τι άποψη έχεις για το ρόστερ του Ολυμπιακού;

«Πιστεύω πως όλοι δουλεύουν σκληρά και θέλουν να παίξουν. Απ' την πλευρά μου θεωρώ ότι βελτιώνεσαι μόνο μέσα απ' τα παιχνίδια. Βέβαια και απ' τις προπονήσεις, αλλά περισσότερο απ' τα παιχνίδια. Προσπαθούμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπούμε στην ομάδα και να βοηθήσουμε».

Υποψιάζομαι πως θα σας ζητάει ν' αρπάζετε την ευκαιρία όποτε έχετε τη δυνατότητα ν' αγωνιστείτε. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι έτοιμος για να παίξεις οποιαδήποτε στιγμή σου ζητηθεί;

«Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το έχουμε αυτό μέσα μας. Να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και όταν έρθει η ώρα να μπούμε μέσα, να δείξουμε ότι αξίζουμε, ότι μπορούμε να παίξουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο αν δεν έχεις ρυθμό».

Αισθάνεσαι πως έχεις προσαρμοστεί στη νέα σου ομάδα; «Ναι».

Το Σάββατο ακολουθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη. Τι άποψη έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας;

«Αν κάνουμε το παιχνίδι μας δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Πόσο δύσκολο είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, με το σκεπτικό πως ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας της Τετάρτης με την Σάλκε στη Γερμανία;

«Μας ενδιαφέρει πρώτα ο αγώνας του πρωταθλήματος. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς και μετά θα σκεφθούμε τη Σάλκε».

Και δύο λόγια για τον κόσμο, που είναι αλήθεια πως σε έχει υποδεχθεί με ιδιαίτερη θέρμη.

«Χαίρομαι πολύ που με αγάπησε ο κόσμος. Με βοηθάει πάρα πολύ και εύχομαι να είναι πάντα έτσι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons