OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι οπαδοί ζουν για τον Ολυμπιακό...

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του σε ιταλικό ραδιόφωνο ο Λεάντρο Γκρέκο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, μίλησε για την εμπειρία του να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα, τον συμπαίκτη του Βασίλη Τοροσίδη, τον Ντανιέλε ντε Ρόσι, ενώ δηλώνει χαρούμενος για την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους».

Επιπλέον τόνισε και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα του Πειραιά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την παρουσία μου στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Είναι εξαιρετικά εδώ. Ήξερα ότι θα έβρισκα ένα θερμό κλίμα από τους οπαδούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό το πράγμα που συνάντησα. Οι Έλληνες φίλαθλοι ζουν για τον Ολυμπιακό και είναι πάρα πολύ εκδηλωτικοί. Το γήπεδο είναι υπέροχο», ήταν αρχικά τα λόγια του Γκρέκο.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα, σχολίασε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που αγωνίζεται και με την Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνεται άνετα και μπορεί να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα».

Αναφορικά με την περίπτωση του Ντε Ρόσι, είπε: «Έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θέλει να πουλήσει τον Ντανιέλε. Όταν το καλοκαίρι είχαν προσπαθήσει κάτι τέτοιο ο κόσμος είχε αντιδράσει έντονα. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος γι’ αυτόν, αλλά παραμένει επαγγελματίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons