OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα ντέρμπι δεν υπάρχουν πια…τα πάτησε ο «θρύλος»....

Ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε καθόλου στην πληγωμένη ΑΕΚ και ρίχνοντάς της μια μεγαλοπρεπή τεσσάρα (4-0) επιβεβαίωσε ότι πραγματικά ντέρμπι στην Ελλάδα μπορεί να παίξει μόνο με τον εαυτό του.

Δυο γκολ του Μήτρογλου (57’, 88’) και άλλο ένα από τους Αμπντούν (23’, πεν.) και Φουστέρ (85’) διέλυσαν την «Ένωση», που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 23' και δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε με το σκορ στο 0-1.

Πως έπαιξαν

Εκπλήξεις μονάχα από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ επεφύλασσαν οι συνθέσεις των δυο ομάδων. Ενώ λοιπόν ο Έβαλντ Λίνεν παρέτασσε την αναμενόμενη ενδεκάδα (βάσει των όσων δοκίμαζε στις προπονήσεις), ο Πορτογάλος άφηνε εκτός της δικής του τόσο τον Μανιάτη, όσο και τους Ιμπαγάσα και Μοντέστο (που έμοιαζε πολύ πιθανό να ξεκινήσουν).

Κάπως έτσι, το 4-5-1 της ΑΕΚ διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Βλάχος. Στα χαφ ήταν οι Φέτσης-Κορδέρο, από τα πλάγια τους πλαισίωναν οι Κατίδης (αριστερά) και Κοντοές (δεξιά), ενώ ο Γκερέιρο κινούνταν ως επιτελικός πίσω από τον Κατσικοκέρη.

Όσο για το 4-3-3 του Ολυμπιακού παρατάχθηκε ως εξής: Τερματοφύλακας ο Κάρολ και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέβας, Σιόβας, Παπάζογλου και Τοροσίδης. Σε ρόλο καθαρόαιμου αμυντικού χαφ ήταν ο Φέισα, μπροστά τους ως εσωτερικοί μέσοι ξεκίνησαν οι Γκρέκο (αριστερά), Μασάντο (δεξιά), ενώ στην τριάδα της επίθεσης βρέθηκαν οι Αμπντούν (αριστερά), Φουστέρ (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή). 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons