OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τα σενάρια πρόκρισης για Θρύλο...

Ώρα πρόκρισης για τον Θρύλο μπορεί να σημίνει αυτό το θριαμβετικό 3-1 επί της Μονπελιέ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας κλείδωσαν ουσιασιτκά την τρίτη θέση, που χαρίζει το εισιτήριο για τους «32» του Europa Leagbue, ωστόσο στα δύο επόμενα παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν στην φάση των ομίλων του Champions League απέναντι σε Σάλκε κασι Αρσεναλ, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκρισή τους στους «16» της κουφαία διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πλέον ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό θα είναι να νικήσουν τη Σάλκε στο Γκελζεκίρχεν, καθώς σε αυτήν την περίπτωση, θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους, και μάλιστα με νίκη επί της Άρσεναλ, θα προκριθούν ως πρώτοι του ομίλου!

Αν τώρα ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Σάλκε, θα χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμολογική απώλεια της Άρσεναλ εντός έδρας με τη Μονπελιέ, έτσι ώστε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους Άγγλους στο Φάληρο να έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει στην κατάταξη και να τερματίσει 2ος.
Η ισοπαλία στην έδρα της Σάλκε δεν θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα, αφού ό,τι κι αν συμβεί στο Άρσεναλ-Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του. Θα χρειαστεί, ωστόσο, όχι μόνο να νικήσει τους Λονδρέζους, αλλά ταυτόχρονα να καλύψει την ήττα με 3-1 του αγώνα στο "Εμιρέιτς". Εκτός αν την ίδια ώρα η Σάλκε αφήσει βαθμούς επί γαλλικού εδάφους.
Τέλος, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στους 10 βαθμούς, το οποίο θα αναλυθεί -αν χρειαστεί- μετά το πέρας 5ης αγωνιστικής.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons