OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η... τριπλέτα της Ευρώπης...

Oλα για όλα θα τα δώσει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός στην έδρα της Σάλκε για να πάρει τη νίκη και να κάνει το πλέον αποφασιστικό… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το ευχάριστο για το Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι ότι θα έχει τα μεγάλα του… όπλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη διάθεση του και όλοι τους, αναμένονται στην βασική ενδεκάδα.
Συγκεκριμένα, βάση των αριθμών στην UEFA οι Κώστας Μήτρογλου, Χοσέ Χολέμπας και Πάουλο Μασάντο, είναι αυτοί που ξεχωρίζουν από πλευράς Πειραιωτών στα ματς που έχουν γίνει ως τώρα στη φάση των ομίλων.

Για να γίνουμε πιο ακριβείς, ο «πιστολέρο» είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έχει σκοράρει 3 τέρματα μέχρι στιγμής. Ο Μήτρογλου, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει πίσω του τον Πάουλο Μασάντο. Και το λέμε αυτό, διότι, ο Πορτογάλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει στα ματς του Champions League, αναφορικά με τις τελικές προσπάθειες που έχει, όντας πρώτος με 12.

Ο Μασάντο, έχει… ψάξει πολλές φορές το γκολ και αρκετές στιγμές στάθηκε άτυχος. Κανείς δεν ξεχνάει στην πρεμιέρα τη μεγάλη φάση που είχε στα πρώτα λεπτά με τη Σάλκε, όταν το πλασέ που έκανε «κόπηκε» λίγο πριν περάσει την γραμμή. Επίσης, καλές στιγμές είχε και στην έδρα της Άρσεναλ, αλλά και στην έδρα της Μονπελιέ. Μέχρι που έγινε ο αγώνας με τους Γάλλους στο Καραϊσκάκη και σκόραρε…

Ακόμη, στην βασική ενδεκάδα θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος είναι πρώτος σε πάσες με 176. Ο «Γερμανός» άλλωστε, έχει δώσει και ασίστ (στο ματς με τη Μονπελιέ), ενώ στη νίκη στη Γαλλία με 2-1, η φάση ξεκίνησε από εκείνον, όταν έκανε την ωραία μπαλιά στον Αμπντούν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σήμερα, θα έχει όλα του τα… όπλα και θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό στη Σάλκε, όπως έκανε και στην έδρα της Μονπελιέ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons