OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο Φουστέρ διατήρησε το… όποιο άγχος...

Το σκορ στην Τούμπα λέει… ψέματα. Ο Ολυμπιακός ήταν δύο κλάσεις καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πετύχει εύκολα τρία γκολ και να τελειώσει από σήμερα το πρωτάθλημα, αλλά το 1-1 μοίρασε το… καρπούζι. Ο Δώνης πανηγύρισε έντονα το γκολ της ισοφάρισης, γιατί ήξερε ότι γλίτωσε από μεγάλες δυσκολίες. Δεν τον αδικώ βλέπει μπάλα και είδε την χαώδη διαφορά από τους ερυθρόλευκους…

Επειδή όμως το θέμα μας είναι ο Ολυμπιακός θα μείνω εκεί. Η ομάδα του Ζαρντίμ πραγματοποίησε εμφατική εμφάνιση παρά το δύσκολο ματς που είχε προηγηθεί μεσοβδόμαδα στη Γερμανία. Το έχουμε πει τόσες φορές έχει τόσες επιλογές και τόση ποιότητα που καμία ομάδα εντός συνόρων δεν μπορεί να τον απειλήσει. Με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο που λογικά εμφανίστηκε και η κούραση, οι πρωταθλητές “σφυροκόπησαν” τον αντίπαλό τους. Αν ο Φουστέρ ήταν λίγο πιο προσεχτικός θα κάναμε πολύ διαφορετική κουβέντα.

Πάμε λίγο και στα πρόσωπα. Για τον Αμπντούν έχουμε… κουραστεί να γράφουμε. Παίζει σε άλλη… ταχύτητα ο άνθρωπος, προσπαθώ να θυμηθώ έστω και μία φορά που οι αντίπαλοί του τον περιόρισαν.
Ο Τζιμπούρ επέστρεψε “καυτός”. Διαρκής κίνηση, κράτημα μπάλας και φυσικά γκολ. Τα έκανε όλα, ο Μασάντο του στέρησε ένα δεύτερο γκολ σε μια γεμάτη εμφάνιση του Αλγερινού.

Εξαιρετική δουλειά από τα χαφ Μανιάτη και Μοντέστο παρά την κούραση “κατάπιαν” τους αντιπάλους τους. Σχεδόν άριστα παίρνουν Σιόβας και Μανωλάς, τη φάση του γκολ μπορούσε και έπρεπε να την τελειώσει ο Τοροσίδης με μια πιο δυνατή επέμβαση.

Πολύ καλό βαθμό και για τον Ζαρντίμ που ανέβασε την ομάδα ψηλά. Αίσθηση υπεροχής από το πρώτο λεπτό, ο Πορτογάλος πλέον δεν φοβάται καθόλου να ρισκάρει και αυτό κάνει καλό και στον ίδιο και στην ομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που μπορούν να το πανηγυρίσουν στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα αναδειχθεί πρωταθλητής Χειμώνα την επόμενη εβδομάδα…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons