OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-4...

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε με επιβλητικό τρόπο την ανωτερότητά του και έκανε το 1-0 στις νίκες, στην τελική σειρά της Α1 πόλο των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα της Βουλιαγμένης με 13-4, στον πρώτο τελικό και θέλουν ακόμα δύο νίκες προκειμένου να κατακτήσουν το 26ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου!

Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βουλιαγμένη και ετοιμάζεται να κατακτήσει ένα ακόμα τρόπαιο Πρωταθλητή!
Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικά ανώτερος της Βουλιαγμένης και επικράτησε άνετα των φιλοξενούμενων στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών, που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Πειραιά την Τετάρτη (25/5). Με αυτή την εμφάνιση τους οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως μόνο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να χάσουν αυτόν τον τίτλο. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις ο ΝΟΒ μείωσε σε 5-4 στην αρχή του 3ου 8λέπτου, οι Πειραιώτες απάντησαν με ένα επιμέρους 8-0 (!) διαμορφώνοντας το τελικό 13-4 του πρώτου τελικού!

Άντεξε στο ξεκίνημα η Βουλιαγμένη

Στο πρώτο οκτάλεπτο και μετά από εκατέρωθεν άστοχες επιθέσεις στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Κολόμβου στην κόντρα. Αμέσως μετά ήρθε η απάντηση από την Βουλιαγμένη με τον Γούνα να ισοφαρίζει (1-1) με (αμφισβητούμενο) πέναλτι. Ο Ντόσκας σκόραρε στον παίκτη παραπάνω δίνοντας το προβάδισμα στους Πειραιώτες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν διπλό δοκάρι στην επόμενη επίθεση τους και τον Δεληγιάννη με εξαιρετικές επεμβάσεις να κρατάει το προβάδισμα (2-1) για τον Ολυμπιακό ως το τέλος του οκταλέπτου.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Φουντούλης με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στους ερυθρόλευκους κάνοντας το 3-1 και στην αμέσως επόμενη επίθεση του Ολυμπιακού είχε δοκάρι από την ίδια θέση ακριβώς, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και με γκολ του Κατσαούνη από την περιφέρεια μείωσε σε 3-2 αλλά ο Μυλωνάκης σκόραρε στην κόντρα και αποκατέστησε το προβάδισμα 2 τερμάτων για τον Θρύλο διαμορφώνοντας το σκορ σε 4-2 υπέρ των Πειραιωτών. Ο Δεληγιάννης επιβεβαιώνοντας την καλή του μέρα είπε "όχι" σε σουτ του Δερμιτζάκη και με νέο γκολ στην κόντρα ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε το 5-2, βάζοντας γερές βάσεις για την επικράτηση των ερυθρολεύκων στον πρώτο τελικό. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Καρούντζο σε 5-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Μετέτρεψαν σε θρίαμβο το δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι

Το τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα ξεκίνησε με δοκάρι του Μυλωνάκη για τον Ολυμπιακό και τον ΝΟΒ να μειώνει σε 5-4 με γκολ του Γκακ στον παίκτη παραπάνω. Ο Χρήστος Αφρουδάκης με σουτ από την περιφέρεια “έγραψε” το 6-4 για τον Θρύλο, με τους ερυθρόλευκους στη συνέχεια να παίζουν δυνατή άμυνα και την Βουλιαγμένη να έχει δοκάρι με τον Κατσαούνη. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του οκταλέπτου ο Κόχειλας κατάφερε να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα διευρύνοντας το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό σε 7-4.

Στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στην Βουλιαγμένη να ελπίζει σε ανατροπή του σκηνικού. Αρχικά ο Αφρουδάκης με εξαιρετική εκτέλεση αύξησε τη διαφορά τους Πειραιώτες, σημειώνοντας το 8-4 και στη συνέχεια ο Φουντούλης στην κόντρα επίθεση έκανε το 9-4, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς. Ο Δεληγιάννης απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε η Βουλιαγμένη και ο Κομάντινα με δύο συνεχόμενα τέρματα έφερε το σκορ στα επίπεδα του 11-4. Με πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντόσκας, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 12-4 με 1:41' να απομένουν για την λήξη του αγώνα και 2'' πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με νέο γκολ του Ντόσκα στην κόντρα έγινε το 13-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είχε 5/7 στον παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, ένα γκολ από την περιφέρεια, δύο από θέση φουνταριστού και τέσσερα στην κόντρα.

Η Βουλιαγμένη είχε 1/7 στον παίκτη παραπάνω, 1/2 πέναλτι, ένα γκολ από την περιφέρεια και ένα από θέση φουνταριστού.

Διαιτητές: Μοίραλης, Βασιλείου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 6-0.

Τα γκολ:

Ολυμπιακός: Ντόσκας 4, Φουντούλης 2, Αφρουδάκης 2, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Θεοδωρόπουλος, Κόχειλας, Κομάντινα

Βoυλιαγμένη: Γούνας, Κατσαούνης, Καρούντζος, Γκακ

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons