OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κατέληξε στους 5 και φουλάρει...

Ο κύβος ερρίφθη και στον Ολυμπιακό από Δευτέρα (30/5) ξεκινούν τις τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Κάρλος Σάντσες, Ιβάν Μαρκάνο, Ντίντακ Βιλά, Φράνκο Κοστάνσο και Νέλσον Βαλντέζ.

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου, έχουν μπει οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο έχουν καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Από την Δευτέρα (30/5) θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τους και νωρίς τον Ιούνιο ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφές για την καινούργια σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προκρίνει μια πεντάδα παικτών οι οποίοι έχουν το προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Θρύλου. Αυτοί οι πέντε είναι: ο κεντρικός χαφ της γαλλικής Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες, ο αριστερός μπακ και στόπερ της Βιγιαρεάλ, Ιβάν Μαρκάνο, ο αριστερός μπακ - χαφ της Μίλαν, Ντίντακ Βιλά, ο τερματοφύλακας της Βασιλείας, Φράνκο Κοστάνσο και ο επιθετικός της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ.

Ο Κοστάνσο θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του με τον ελβετικό σύλλογο ολοκληρώθηκε και ο ίδιος ήθελε να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ενώ ο 21χρονος Ντίντακ της Μίλαν θα αποκτηθεί με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού από τους Μιλανέζους αλλά χωρίς οψιόν αγοράς αφού οι διοικούντες των "ροσονέρι" τον θεωρούν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Οι Σάντσες, Βαλντέζ και Μαρκάνο (ο οποίος, με την απόκτηση του Ντίντακ, θα λογίζεται κυρίως σαν στόπερ) θα αποκτηθούν με κανονική μεταγραφή από τις ομάδες τους.

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε εμπλοκή σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, οι Πειραιώτες θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons