OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Προκρίνουν Ολυμπιακό για Πισάρο οι Ιταλοί...

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νταβίντ Πισάρο μάλλον θα αποχωρήσει από τη Ρόμα, με πιο δελεαστική πρόταση αυτή του Ολυμπιακού, αλλά με ανοιχτό και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού στη Χιλή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει για το κέντρο του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Πισάρο, τη στιγμή που και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αρχίσει να βλέπει στο Χιλιανό μέσο ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα.

Το σίγουρο είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν όσο μπορούν την υπόθεση του Πισάρο και μιας και ακόμη βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της μεταγραφικής περιόδου, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις στο θέμα αυτό. 

Χαρακτηριστικό δημοσίευμα της "Tuttosport" την Τετάρτη αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Πισάρο να καταλήξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που το πάρει απόφαση να αφήσει το Καμπιονάτο.

Ο άσος της Ρόμα έχει κάνει δεύτερη πατρίδα του την Ιταλία, στην οποία αγωνίζεται από το 2000 (έχει παίξει ακόμη σε Ουνιτνέζε και Ίντερ) και δεν του είναι εύκολο να φύγει, ωστόσο ξέρει και ο ίδιος πως τα χρόνια περνάνε, οι ευκαιρίες ελαττώνονται, μαζί και οι συμμετοχές του στη Ρόμα.

Παρόλο που έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το 2013, αυτή τη στιγμή φαίνεται πιο πιθανό το σενάριο αποχώρησής του από την ομάδα. "Η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση έρχεται από την Ελλάδα, όπου ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει της συμμετοχής του στο Champions League της επόμενης σεζόν", αναφέρει η "Tuttosport".

Και συνεχίζει: "Αλλά δεν αποκλείεται και η τροχιά που οδηγεί προς τη Χιλή. Ο Πισάρο θα εξετάσει όλες τις προσφορές, με τις Κόλο Κόλο και Σαντιάγο Γουόντερερς να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον από τη Χιλή".

Στην εφημερίδα σημειώνεται επίσης πως οι μεικτές ετήσιες αποδοχές του Πισάρο στη Ρόμα φτάνουν τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό, με ...απλά μαθηματικά σημαίνει πως είτε ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις για να αντέξει το κασέ του ο Ολυμπιακός, είτε οι Πειραιώτες θα κινηθούν να αποκτήσουν τον παίκτη υπό τη μορφή συνιδιοκτησίας (ευρέως διαδεδομένη στην Ιταλία), ώστε να μοιράσουν και τα βάρη του συμβολαίου.

Όσον αφορά τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός για τον παίκτη, δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" τονίζει πως ο Μαθία έχει επικοινωνήσει με τον Τζαμπάολο Μοντάλι και λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει στα 2 εκ. ευρώ την τιμή πώλησης του Πισάρο.

Παρόλο που πρόκειται για έναν παίκτη 32 ετών, στον Ολυμπιακό φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για να προσελκύσουν έναν παίκτη της αξίας του Πισάρο.

Ακόμη όμως οι επαφές είναι σε διερευνητικό στάδιο και κυρίως περιορίζονται σε επαφές εκπροσώπων των δύο ομάδων. Τίποτα επομένως δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέχρις ότου ο Ολυμπιακός συναντηθεί με τον ίδιο τον παίκτη και μάθει τις προθέσεις του "από πρώτο χέρι". 

http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons