OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κλέβει Ντιντάκ από Εσπανιόλ...

Την επανένταξη του Ντιντάκ Βίλα στο ρόστερ της προετοίμαζε η Εσπανιόλ, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», πρόλαβαν στη στροφή την καταλανική ομάδα, αφού βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόκτηση του αριστερού φουλ μπακ της Μίλαν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σχηματίσει θετική γνώμη για την αξία του Ντιντάκ, άναψε το «πράσινο» φως για την απόκτησή του και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του ντιλ, καθώς Πειραιώτες και «ροσονέρι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Πληροφορίες τονίζουν εξάλλου πως οι υπογραφές θα πέσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και ακολούθως θα δουν το φως της δημοσιότητας και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ντιντάκ πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, όπως αναφέρουν όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ ενώ το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ύστερα από εισήγηση του Μαουρίσιο Ποσετίνο. Έκανε το ντεμπούτο του στη Λα Λίγκα σε ένα ματς κόντρα στην Ατλέτικ Μπιλμπάο ενώ ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης τους πρώτους μήνες της σεζόν 2010-11.

Επανήλθε δριμύτερος πάντως, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και εντέλει, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τη Μίλαν. Εκεί δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και έτσι σενάρια τον έφερναν και πάλι πίσω στην Καταλονία, (μάλλον) με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο ο Ολυμπιακός πρόλαβε την Εσπανιόλ και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα θα κάνει δικό του τον παίκτη.

http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons