OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γράμμα προς το τμήμα μπάσκετ...

"Πριν από το τζάμπολ, μόλις βγάλετε τις φόρμες της προθέρμανσης, κοιτάξτε την καρδιά σας. Το σήμα της ομάδας που υπερασπίζεστε. Το σήμα στην καρδιά..."

Εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση σας ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.
Να αντιμετωπίσουν την πράσινη αλαζονεία, πρόσωπο με πρόσωπο. Να αντιμετωπίσουν την γκρι αλητεία, πρόσωπο με πρόσωπο. Έστω για ένα λεπτό. Για μία φάση. Για μία επίθεση. Για μία άμυνα...

Δυστυχώς, δεν γεννηθήκαμε όλοι ψηλοί και με ταλέντο στο μπάσκετ. Δυστυχώς...

Στον δεύτερο τελικό κάντε τα όλα στην άκρη. Συγκεντρωθείτε απόλυτα στον στόχο, έστω κι αν γνωρίζετε πως δεν έχετε να αντιμετωπίσετε πέντε αντιπάλους, όπως και θα έπρεπε, αλλά οκτώ.

Δώστε τα όλα. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Φτάνει, μετά το τέλος του αγώνα, να νιώσετε το συναίσθημα πως κάνατε ό,τι μπορούσατε για την κατάκτηση της νίκης. Με λίγα λόγια, καταθέστε την ψυχή σας.

Πριν από το τζάμπολ, μόλις βγάλετε τις φόρμες της προθέρμανσης, κοιτάξτε την καρδιά σας. Το σήμα της ομάδας που υπερασπίζεστε και την ιστορία που κουβαλάει ο σύλλογος. Το σήμα μπορεί να είναι δεξιά στη φανέλα, αλλά όπως και να έχει: το σήμα στην καρδιά... Το σήμα είναι ΠΑΝΤΑ στην ΚΑΡΔΙΑ.

Έχετε την τύχη να παίζετε για τον καλύτερο κόσμο. Δώστε τους ένα λόγο για να πανηγυρίσουν και πάρτε την πρώτη ρεβάνς για όσες χαρές έχει στερηθεί αυτός ο υπέροχος λαός.

Αναρωτηθείτε πριν από την έναρξη του ματς πόσες νίκες και πόσα Πρωταθλήματα, δεν σας έχει επιτρέψει να γευθείτε η παράγκα του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε για παράδειγμα σε βίντεο την τελευταία περίοδο του περυσινού τρίτου τελικού. Όσο σκληρό κι αν είναι. Τότε, που ισοπεδώθηκαν κανονισμοί και κάθε αθλητική αξία. Τότε, που καταργήθηκε η λογική. Τότε, που σταμάτησε ο χρόνος. Τότε, που χάθηκε με τον πιο σιχαμερό τρόπο ένα ακόμα Πρωτάθλημα για την πειραϊκή ομάδα.

Η σειρά των τελικών ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons