OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο Καβάνι, ο Μιραλάς και ο Τζιμπούρ...

ΔΕΝ είναι μόνο στον Ολυμπιακό, που δεν άρεσαν οι εξτρά αξιώσεις του Μιραλάς και του Τζιμπούρ, έναντι των ήδη συμφωνηθέντων από πέρσι κι από τον Γενάρη αντίστοιχα. Ούτε και στον κόσμο της ομάδας δεν άρεσε -και για προφανείς λόγους, αλλά και γιατί βρισκόμαστε και στη γνωστή οικονομική συγκυρία, οπότε κάποια πράγματα μοιάζουν με πρόκληση.
  • Ομως, δεν είναι… πατέντα των δύο παικτών αυτή η «δουλειά». Δυστυχώς συμβαίνει γενικώς. Και παντού. Διαβάσατε την είδηση από την Ιταλία; Ο Ουρουγουανός επιθετικός Καβάνι, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Νάπολι έως το 2015, ζήτησε αύξηση αποδοχών. Κι ο σύλλογός του μετά από διαπραγματεύσεις συμφώνησε και του έκανε καινούργιο συμβόλαιο, έως το 2016, με φυσικά αυξημένες αποδοχές.
  • Το επισημαίνω, για να μη νομίζει κανένας ότι οι παίκτες στον Ολυμπιακό «βρίσκουν και τα κάνουν». Ισα ίσα, η διοίκηση του συλλόγου είναι πολύ σκληρή σε κάθε διαπραγμάτευση. Ομως, πάνω κι από το οικονομικό, μπαίνει ενίοτε το όφελος της ομάδας. Νομίζετε πως η Νάπολι είχε καμία όρεξη να τα σκάσει στον Καβάνι, τον οποίο αγόρασε μόλις το περασμένο καλοκαίρι; Αλλά ο 24χρονος Καβάνι έβαλε φέτος 26 γκολ σε 35 συμμετοχές και είναι ο δεύτερος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος… Κι οδήγησε τη Νάπολι με τα γκολ του στα πρόθυρα του Champions League.
  • Για σκεφθείτε λίγο τις αντιστοιχίες. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πήρε τον 23χρονο Μιραλάς. Τον δε 27χρονο Τζιμπούρ τον Γενάρη. Αλλά ο Μιραλάς έβαλε 14 γκολ σε 22 συμμετοχές, χωρίς πέναλτι. Και βγήκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Κι ο Τζιμπούρ έβαλε άλλα εφτά γκολ σε έξι παιχνίδια που έπαιξε (γιατί στις παλιές γειτονιές του, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, δεν ακούμπησε την μπάλα…). Γκολ σε Τούμπα, Χαριλάου και τρία σε ΠΑΟ και ΑΕΚ στο Φάληρο…
  • Ξέρετε τι λένε όλοι αυτοί οι παίκτες; «Σέντερ φορ είμαι». Εννοώντας ότι αυτή είναι η θέση που πληρώνεται περισσότερο από κάθε άλλη διαχρονικά στο ποδόσφαιρο.
  • Κι άλλωστε, στο τέλος τι λέει όλος ο κόσμος; Μπράβο π.χ. που κράτησες τον Μιραλάς. Γιατί αναγνωρίζεται ότι είναι καλός παίκτης, σε καλή ηλικία και βοηθάει την ομάδα.
  • Κι ο Ολυμπιακός πάλι καλά που κάνει πολύ σκληρή διαπραγμάτευση και τουλάχιστον παίρνει και πράγματα από τους παίκτες, με τους οποίους πραγματοποιεί νέες συμφωνίες. Αλλάζει ρήτρες προς όφελός του κ.λπ., κ.λπ.
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons