OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πάθος για το 2-1...

Η ελαχιστοποίηση των κενών διαστημάτων που παρουσίασε η ομάδα στους δύο προηγούμενους τελικούς στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ αποτελεί πρώτο μέλημα για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τους παίκτες του εν όψει του τρίτου ραντεβού με τον ΠΑΟ στο πλαίσιο της τελικής φάσης στο μπάσκετ.

Ο «σοφός» στη δήλωσή του στον ΕΣΑΚΕ για το ραντεβού στο «σπίτι» μας το βράδυ της Τετάρτης (22:00-ΝΕΤ) τόνισε χαρακτηριστικά: «Όπως και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, περιμένουμε ένα δυνατό και συγκλονιστικό ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε δυο προηγούμενα παιχνίδια και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε και την πίεση του πρώτου τελικού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και όσα ανέφερε ο Τζαμόν Γκόρντον: «Θέλουμε να κάνουμε το 2-1 και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Δεν θα είναι εύκολο και το ξέρουμε καλά. Πρέπει να διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το μυστικό για να φτάσουμε στη νίκη».

Αυτό που δεν είπε ο κόουτς, αλλά και ο Αμερικανός άσσος του Θρύλου είναι ότι για να γίνει το 2-1 και να ξαναμπούμε στο κόλπο για τον τίτλο θα πρέπει και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons