OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ρε, τα μοίρασαν οι τρεις τους και πήγε κουβά ο ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε, αυτό έχω να πω! Ξεκινάς ρε ΠΑΟΚ δυνατά με 6 βαθμούς και άλλους 3 που έχεις σίγουρους στο τέλος απ’ τον Βόλο- έλα ρε, ποια αντίσταση να κάνει εκεί ο Βόλος, σίγουρος άσος ήτανε το ματς αφού τον βόλευε η ήττα- έχεις λοιπόν 9 βαθμούς στην τσέπη και καταφέρνεις να βγάλεις πρώτο τον προβληματικό Παναθηναϊκό.  Κάνεις στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τα τρελά σου, τα μαγειρέματα, τη σαλάτα του αιώνος, χάνεις εύκολα, μετά έρχεσαι με τον Παναθηναϊκό εδώ και χάνεις πάλι με κάτω τα χέρια. Με προπονητή τον πρώην βοηθό του Κωστένογλου στον Αστέρα Τρίπολης…

Ένας Σισέ τον έσωσε πάλι τον Παναθηναϊκό. Αυτός καθάρισε ξανά. Και βγήκε ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ δικαιότατα. Τα μοίρασαν οι 3 μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ πήγε στον κουβά! Και στο πρωτάθλημα απέτυχε και στο Κύπελλο ενώ απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον πέταξε έξω η ΑΕΚ. Πλήρως αποτυχημένη η χρονιά.  

Ο Ολυμπιακός πήρε δικαιότατα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πήρε δικαιότατα το Κύπελλο ύστερα από 9 χρόνια που είχε να πάρει τίτλο- και ενώ είχε τόσα προβλήματα η ΑΕΚ- ο Παναθηναϊκός βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

• Και αποδείχθηκε ξανά ότι 3 ξένοι προπονητές κάτι έκαναν! Σε αντίθεση με τους Έλληνες που δεν έκαναν τίποτα. Από Αλέφαντο θα ακούτε τις αλήθειες και δεν κωλώνω. Οι 3 ξένοι προπονητές έκαναν κάτι χειροπιαστό, οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτα. Δυστυχώς έτσι είναι.

Τι Ντατόμο, είναι παίκτες αυτοί; Έχουν που έχουν την οικονομική μιζέρια στην ΑΕΚ, έχουν κάνει και σοβαρά λάθη στις επιλογές παικτών. Η ΑΕΚ κατέβασε πολλούς αναπληρωματικούς, δεν είχε κίνητρο, ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος.

• Πάμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα, μην ακούτε αναλύσεις επί αναλύσεων, όλα τα λεφτά είναι σε τι μέρα θα βρεθεί ο Μέσι και πώς θα τον περιορίσει ο Φέργκιουσον. Πολύ καλούς παίκτες έχει η Μπαρτσελόνα, αλλά όλη η δουλειά είναι ο Μέσι.

Ο Φέργκιουσον πιστεύω ότι θα σεβαστεί το χώρο. Να μην δώσει χώρο στον Μέσι και στους άλλους. Ο Ρούνεϊ θα τραβιέται πολύ πίσω να βοηθάει τα χαφ αλλά δεν φτάνει μόνο ο Ρούνεϊ με τον 37,5χρονο Γκιγκς και τον Κάρικ. Πώς θα παίξουνε αυτοί τα χαφ της Μπαρτσελόνα;

Η Μάντσεστερ σε σχέση με την Μπαρτσελόνα υστερεί σε παίκτες. Μετριότητες είναι οι παίκτες της Μάντσεστερ μπροστά στους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Όμως είναι η ομαδική δουλειά του Φέργκιουσον. Αν το πάρει η Μάντσεστερ θα είναι άθλος. Η Μάντσεστερ θα στηριχτεί στο τρέξιμο και στο πείσμα των παικτών της, καθώς στην αλεπού-προπονητή που έχει. Θα κλείσουν τους χώρους και θα χτυπήσει με ταχύτητα και καλές πάσες στην αντεπίθεση. Μπορεί να κάνει ευκαιρίες η Μάντσεστερ. Αν κλειδώσει τους διαδρόμους, θα απειλείται λιγότερο και έχει την ταχύτητα να φύγει μπροστά και να βάλει γκολ.

• Βέβαια και η Μπαρτσελόνα δεν θα πιαστεί κορόιδο να δώσει πολλούς χώρους στην Μάντσεστερ να βγάζει άνετα αντεπιθέσεις. Θα δούμε ωραίες τακτικές σε αυτό το ματς. Δεν με ενδιαφέρει η ωραία μπάλα! Μην περιμένετε ωραία μπάλα! Ωστόσο, ποδόσφαιρο είναι  και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μπει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά και να ανατραπεί η τακτική, να δεις κανέναν διασυρμό της Μάντσεστερ. Όμως δεν με ενδιαφέρει η ωραία μπάλα και δεν ενδιαφέρει και τις ομάδες, μιλάμε για τελικό Τσάμπιονς Λιγκ που όποιος το πάρει θα μείνει αθάνατος!

• 3-3 είναι στα Τσάμπιονς Λιγκ οι δυο ομάδες. Είναι δυο σύλλογοι που μοιάζουν κιόλας στη δημοφιλία στον  πλανήτη, είναι δυο σύλλογοι που πιστεύουν ότι άξιζαν να έχουν περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια και διψάνε. Δεν μπορεί να έχουν άλλοι σύλλογοι 5 και 6 και 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να έχει ολόκληρη Μάντσεστερ και ολόκληρη Μπαρτσελόνα μόνο 3. Αν το πάρει ο Φέργκιουσον θα μείνει αθάνατος. Όταν ανέλαβε τη Μάντσεστερ, είχε μόνο 1 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με αυτόν θα έχει πάει στα 4! Είχε 7 πρωταθλήματα Αγγλίας και με αυτόν καβάλησε τη Λίβερπουλ και έφτασε τα 19! Ποιος να τον φτάσει ποτέ, ποιος να συγκριθεί στο μέλλον μαζί του;

Ένα θέμα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, είναι η έδρα. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Το ματς γίνεται στο Λονδίνο. Εντάξει, το Λονδίνο δεν είναι έδρα της Μάντσεστερ, όμως είναι στην Αγγλία, δίνει κάποιους πόντους αυτό.

Εγώ τον γουστάρω πολύ τον Φέργκιουσον και τον πιστεύω γιατί βλέπω ότι κάνει αυτά που κάνει χωρίς τους πολλούς μεγάλους παίκτες και χωρίς πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές. Όμως η Μπαρτσελόνα είναι ομαδάρα. Για εμένα οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στον πλανήτη ήταν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ.

Κλείνοντας, θα το πω πάλι: Καταργήστε γρήγορα τα πλέι οφ! Κάτι Σκωτίες και κάτι Βέλγια κάνουνε πλέι οφ, σε κάτι πρωταθλήματα της πλάκας. Θα μου πείτε και το δικό μας της πλάκας είναι. Ε, κάντε κάτι άλλο. Για να μακρύνει το πρωτάθλημα και να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου, να έχουν έσοδα οι ομάδες, καταργήστε τα πλέι οφ και κάντε πρωτάθλημα με 18 ομάδες! Να έχετε έτσι 4 αγωνιστικές περισσότερες. Να πάρει και πνοή η επαρχία που στενάζει οικονομικά. Να πάρουν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά στη Σούπερ Λίγκα περισσότερες ομάδες. Άσχημα θα ήταν να είχε η Σούπερ Λίγκα άλλες 2 ομάδες φέτος, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα; Ομάδες με λαό είναι. Θα είχαν δυναμώσει με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και θα είχαν φέρει καλύτερους παίκτες. Κόψτε αυτό το παραμύθι με τα πλέι οφ, είναι άδικο. Για φαντάσου να έβγαινε ο Βόλος Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλαδή τι παίζουν οι ομάδες όλη τη σεζόν; Για να έρθει ένας να κάνει 2-3 ματσάρες στα πλέι οφ και να καβαλήσει άλλη ομάδα που τελείωσε ο πρωτάθλημα με 10 βαθμούς περισσότερους;

Υ.Γ.: Πω-πω ένας Βιερίνια… Πόσο καιρό πριν μίλαγα γι’ αυτόν τον παίκτη.


Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons